ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερμής - Αναγέννηση 1-0: Πρώτη νίκη με Ντομινίκ

«Χρυσός» σκόρερ ο Ντομινίκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με κορυφαίο ποδοσφαιριστή τον Ντόμινικ που πέρασε στον αγώνα σαν αλλαγή και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Ερμής πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Ο Αφρικανός επιθετικός κέρδισε πέναλτι, είχε δοκάρι και συνέβαλε στο να παρουσιαστεί η ομάδα του πιο ουσιαστική, με τον διαιτητή Κώστα Ψευδιώτη να αδικεί αμφότερες τις δύο ομάδες στερώντας τους καθαρά πέναλτι. Ο Ερμής ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χρίστοφ ενώ στο 68ο ο Ντε Μέλο αστόχησε σε πέναλτι με δεύτερη προσπάθεια και αφού η πρώτη είχε καταλήξει στα δίκτυα του Μάστρου.

Πρώτο ημίχρονο

Σε αργό τέμπο ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Ερμή να δημιουργεί την πρώτη υποψία φάσης στο 4ο λεπτό όταν το σουτ του Γιαγκουδάκη έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Ο Μπεγκά δε μπόρεσε να χριστεί σκόρερ με κοντινή προβολή στο 12ο λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο προσκήνιο δύο λεπτά αργότερα με τον Βέσλεμ να αστοχεί από πλάγια θέση. Ένα μακρινό σουτ του Μαϊσουράτζε στο 27ο ήταν πολύ άστοχο, ενώ ο Μπάουμαν είδε τη σέντρα του από δεξιά να καταλήγει κόρνερ μετά από παρέμβαση του Μάστρου 5 λεπτά αργότερα. Στο 41ο λεπτό η Αναγέννηση απείλησε με σέντρα του Βλασόπουλου, ενώ ο Ντε Μέλο έφτασε κοντά στο γκολ 3 λεπτά αργότερα αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Μπαρμπούδη.

Δεύτερο ημίχρονο

Με διάθεση να φτάσει στο γκολ επανήλθε στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα η οποία είχε τη μπάλα στην κατοχή της αλλά δυσκολευόταν να πατήσει περιοχή. Στο 57ο λεπτό ο Ερμής ζήτησε δικαίως πέναλτι σε ανατροπή του Ντόμινικ από τον Σωτηρίου, ωστόσο ο διαιτητής δεν υπέδειξε την παράβαση. Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε σαν αλλαγή στην ανάπαυλα, έμελλε να κάνει τη διαφορά έστω και με λίγη καθυστέρηση μιας και στο 62ο λεπτό με δυνατό σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής κέρδισε πέναλτι με τον Ντε Μέλο να ευστοχεί στην πρώτη εκτέλεση ωστόσο διατάχθηκε επανάληψη στην οποίαν ο Μάστρου βγήκε νικητής! Στο 77ο λεπτό ήταν σειρά της ομάδας της Δερύνειας να ζητήσει πέναλτι όταν ο Μπενκά έπαιξε τη μπάλα με το χέρι ωστόσο δόθηκε φάουλ στα όρια της περιοχής το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 87ο λεπτό ο Ντόμινικ και πάλι πάτησε περιοχή σημαδεύοντας τη συμβολή των δοκαριών, ενώ η τελευταία λέξη άνηκε στον τερματοφύλακα Στυλιανού ο οποίος πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα στο 92ο λεπτό, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.

Ερμής: Στυλιανού, Χριστόφ, Μαρτίνιουκ, Χόι (70' Μέγκα), Μπένκα, Μπάουμαν, Μαϊσουράτζε, Ντε Μέλο, Σίργκι, Γιαγκουδάκης (82' Αντωνίου), Μιούλερ (46' Ντομινίκ)

Αναγέννηση: Μάστρου, Φωτίου (85' Κάλεζιτς), Σωτηρίου, Αναστασίου (72' Κυπριανού), Μπαρμπούδης, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν, Μπριτζίτο, Γουέσλεμ, Νατσιόπουλο (46' Χριστοδούλου), Φουρτάδο

Κίτρινη κάρτα Μαρτίνιουκ, Γιαγκουδάκης, Μπένκα/Αναστασίου,Φωτίου

Κόκκινη κάρτα: Χρίστοφ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση