ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα Σαλαμίνα - Ερμής 3-2: Ματσάρα με τα όλα της

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε τον Ερμή με 3-2 στο «Αμμόχωστος» σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες.

Υπήρξαν αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ με την μπίλια να κάθεται τελικά στο «κόκκινο». Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αμμοχώστου εδραιώνεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ο Ερμής θα μπορούσε να πάρει το βαθμό όμως ο Γιάννης Σκοπελίτης λειτούργησε σαν από μηχανής θεός σταματώντας της μπάλα πάνω στη γραμμή, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό. Υπήρχε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να βγάζουν αρκετό πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά του αγώνα και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Στο 14ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης βγήκε ταχύτητα στην επίθεση, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από το Μιχαήλ με το Λούκα Σωτηρίου να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κεϊτά εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έβαλε τον Ερμή μπροστά στο σκορ.

Η Νέα Σαλαμίνα αντέδρασε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με κοντινή προβολή του Μακρίεφ στο 26ο λεπτό, μετά από ασταθή απόκρουση του Παναγόπουλου. Στο 37’ ο Μιχαήλ έδιωξε σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Λατόρε και κράτησε το 1-1.

Η ομάδα της Αμμοχώστου γύρισε τούμπα το παιχνίδι στο 43ο λεπτό με μια όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ιβάν Τζούρτζουριτς. Η ομάδα του Ντε Γιόνγκε πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν εξίσου συναρπαστικό με το πρώτο. Ο Ερμής μπήκε δυνατά στην επανάληψη και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Στο 66’ ο Κεϊτά έπιασε μια βολίδα έξω από την περιοχή όμως ο Μιχαήλ κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Νέας πραγματοποίησε νέα διπλή απόκρουση στα σουτ των Ντίξον και Ντιόγο.

Στο 70ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης ανατράπησε μέσα στην περιοχή από τον Γκράιμς και ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε ξανά την άσπρη βούλα. Ο Κεϊτά ήταν εύστοχος και έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 78ο λεπτό με κοντινή προβολή του Τσιγκουίνι.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά. Ο Ερμής πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης όμως δεν κατάφερε να το πετύχει και το 3-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Γκραίμς, Κούσουλος, Τσιγκοίνι, Τσίνα, Σκοπελίτης, Γκόμες, Τζούρτζουριτς, Πεδρίτο, Παύλου (32’ Χριστοφή), Μακρίεφ.

Ερμής: Παναγόπουλος, Κειτά, Χριστοφή, Ουλίσε, Λατόρε, Ντε Πίνα, Γουίκς (46’ Ντιόγο), Μουσταφά, Βασιλόγιαννης, Φραγκέσκου, Ντίξον.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση