ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα Σαλαμίνα - Αναγέννηση 2-0: Δεύτερο σερί τρίποντο

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έφτασε στους 12 βαθμούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Νέα Σαλαμίνα νίκησε την Αναγέννηση με 2-0 και πέτυχε το δεύτερο της συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Κολοκούδια και Μάατσι.

Η Νέα Σαλαμίνα κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο και περιόρισε την Αναγέννηση σε ένα παθητικό ρόλο. Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 8ο λεπτό. Ο Μάστρου πραγματοποίησε μια τεράστια διπλή απόκρουση στα σουτ των Αμπελάιρας και Μάατσι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με μια ωραία κεφαλιά του Κολοκούδια μετά από σέντρα ακριβείας του Μάατσι. Στο 16’ ο Κολοκούδιας «άγγιξε» το 2-0 όμως το πλασέ του έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάστρου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεθάρρεψαν μετά το 30’ και βγήκαν μπροστά χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση. Αντίθετα, η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 39’ με ένα σουτ του Μάατσι από το ύψος της περιοχής. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήγε στα αποδυτήρια με ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έκανε πολύ σωστή διαχείριση στην επανάληψη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και απειλήθηκαν σε ελάχιστες περιπτώσεις. Η πρώτη καλή φάση στην επανάληψη καταγράφηκε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Κολοκούδια η οποία αποκρούστηκε από το Μάστρου. Στο επόμενο λεπτό η Αναγέννηση «άγγιξε» το γκολ με τον Μπριτζίτο όμως το πλασέ του Βραζιλιάνου ήταν άστοχο. Στο 76’ ο Κολοκούδιας απώλεσε μια τεράστια ευκαιρία αφού το είδε το πλασέ του να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η Αναγέννηση έψαξε το γκολ στα εναπομείναντα λεπτά όμως δεν κατάφερε να το πετύχει. Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 11’ Κολοκούδιας, 39’ Μάατσι

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Κούσουλος, Γκράσι, Σκοπελίτης, Αμπελάιρας (89’ Νεάγκου), Τσούρτσουριτς, Μάατσι (73’ Ελευθερίου), Πεδρίτο, Κολοκούδιας (79’ Μακρίεφ).

Αναγέννηση Δερύνειας (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Μπαρμπούδης, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν, Νατσιόπουλος (91’ Σλόου), Μπριτζίτο, Θεράποντος (53’ Κάλεζιτς), Ράτκοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Γκράσι (4η) - Ευθυμίου

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση