ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Σενάριο με Φυτανίδη

Την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη εξετάζει η Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για ακόμη ένα όνομα από την Ελληνική αγορά εμπλέκουν την Ομόνοια. Σήμερα γίνεται αναφορά για τον αμυντικό Σωκράτη Φυτανίδη.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport24.gr:

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ατρόμητο, αλλά οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι προτάθηκε στην Ομόνοια, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του.

Την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη εξετάζει η Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 32χρονος αμυντικός προτάθηκε στην κυπριακή ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει ως βοηθό τον Κριστόφ Βαζέχα (τεχνικός διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας).

Ο Φυτανίδης παίζει στην ομάδα του Περιστερίου από το 2011, έχοντας γεμάτες σεζόν. Εφέτος έπαιξε σε 34 ματς και είχε 1 γκολ. Το συμβόλαιό του πάντως δεν εκπνέει τέλη Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Πως ενδεχομένως ο Ατρόμητος τον έχει ειδοποιήσει να φέρει πρόταση.

Σε περίπτωση που ο Θεσσαλονικιός λύσει το συμβόλαιό του ή πωληθεί, ο Ατρόμητος θα μείνει με κεντρικούς αμυντικούς τον Λαζαρίδη, που θα ανανεώσει, και με τον Εμπόου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στην αρχή της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εκτός από τους Περιστεριώτες, ο Φυτανίδης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αστέρα Τρίπολης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση