ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δεν πάει για προσκύνημα

Είναι σαφέστατο ότι η Ομόνοια χρειάζεται πολύ καλύτερη εμφάνιση στο Ισραήλ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα αποτελέσει υποθήκη πρόκρισης αναχωρεί, στις 11:15, η αποστολή της Ομόνοιας από το αεροδρόμιο Λάρνακας, με προορισμό το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου θα αφιχθεί στις 12:10, (μετά θα μεταβεί οδικώς στα Ιεροσόλυμα) ενόψει του πρώτου αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, με αντίπαλο την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ, ο που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, στις 20:00.

Είναι σαφέστατο ότι η Ομόνοια χρειάζεται πολύ καλύτερη εμφάνιση στο Ισραήλ από ότι στα δυο ματς με τους Αρμένιους για να  φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ισραηλινή ομάδα αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα, είναι όμως πολύ ανώτερη από τη Μπάνατς και... δυσκλοκατάβλητη. Στο γήπεδο της αναμένεται να παρουσιαστεί απαιτητική για να φθάσει σε νίκη που θα της  δίνει δικαίωμα να ελπίζει για πρόκριση στο ματς στο ΓΣΠ.

Η Ομόνοια καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη έτσι ώστε να μην δώσει ρυθμό στο παιχνίδι ο αντίπαλος. Και φυσικά να μην επαναλάβει τα αμυντικά λάθη που διέπραξε στον αγώνα με τους Αρμένιους και να αποκτήσει περισσότερο σφυγμό και παραγωγικότητα η κεντρώα γραμμή.  Αρέσκεται στο 4-4-2 ο Τζον Κάρβερ, αλλά πρώτος από όλους πρέπει να έχει καταλάβει ότι οι παίκτες του δεν το έχουν... χωνέψει. Γιαυτό και η επιστροφή στο 4-2-3-1, αποτελεί ενδεχόμενο. Με αλλαγές και στα πρόσωπα αφού οι Κλέιτον και Νασιμέντο διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Στις 7.30μμ προγραμματισμένη η  συνέντευξη Τύπου του Τζον Κάρβερ.  Στις 8μμ θα γίνει προπόνηση η ομάδα στο Teddi Malcha Stadium.

Οι ποδοσφαιριστές που μεταβαίνουν στο Ισραήλ: Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Κότσαρης,Μπρούνο Νασιμέντο, Μάριν Όρσουλιτς,Παντελής Κονομής,Θανάσης Παντελιάδης, Άρης Σοϊλέδης, Καρλίτος Σοάρες, Αντρέας Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μπλάτι Τουρέ, Γκεόργκε Φλορέσκου,Φάνος Κατελάρης,Γεράσιμος Φυλακτού, Κωνσταντίνος Λούβαρης, Μάριος Δημητρίου, Δημήτρης Χριστοφή, Ονησίφορος Ρουσιάς, Σίλβα Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Κίλιαν Σέρινταν, Ματ Ντερμπισάιαρ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση