ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Όλα δύσκολα τώρα

Αναμένεται έντονη συζήτηση στη σημερινή απογευματινή συνεδρία του ΔΣ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Βαθύς προβληματισμός και μεγάλη απογοήτευση επικρατούν στην κόσμο της Ομόνοιας της μετά τη νέα κάκιστη εμφάνιση της ομάδας. Εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νέες απώλειες βαθμών.

Το πλέον ανησυχητικό  είναι το γεγονός ότι  ο κόσμος, που προχθές ξέσπασε για πρώτη φορά με τις αλλεπάλληλες κακές εμφανίσεις, έχει  χάσει την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα.

Τα πυρά όλων στρέφονται κατά του Νίκου Νταμπίζα κατά πρώτον και του Τζον Καρβερ κατά δεύτερον. Ειδικά τον Άγγλο προπονητή  τον θεωρούν «λίγο» για τον πάγκο της ομάδας , ενώ  με βάση τις κατά καιρούς δηλώσεις του, πιστεύουν ότι  είναι εκτός κλίματος. Επίσης  υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια  για την απόδοση του Κλέιτον που για άλλο ένα ματς παρέμεινε απλός θεατής, με αποτέλεσμα η ομάδα  να παρουσιάζει και πάλι αδυναμία στην οργάνωση και ανάπτυξη του παιχνιδιού (έδειξε ξανά ανήμπορη να παίξει παιχνίδι επιβολής)

Οι προβληματισμοί δεν αφορούν μόνο  τον κόσμο. Αφορούν και τη διοίκηση που βλέπει την ομάδα να κινείται σε πορεία ελεύθερης πτώσης, μη μπορώντας, μέχρι τώρα, να βάλει φρένο.

  Μερίδα της διοίκησης εκφράζει την αντίθεση της προς χειρισμούς του Νίκου Νταμπίζα, (που με βάση την πληροφόρηση, θεωρεί ότι το θέμα είναι κύρια ψυχολογικό), θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κατάσταση της ομάδας, ενώ όσον αφορά τον Τζον Κάρβερ  ταυτίζεται με τις απόψεις του κόσμου της ομάδας. Το περιστατικό της άρνησης του Άγγλου προπονητή να δώσει το χέρι στο μέλος του ΔΣ Χριστόδουλο Χριστοδούλου, δεν είναι άσχετο με τη θέση αυτή. Θυμίζουμε ότι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου είχε δηλώσει μετά τον αγώνα στη Δερύνεια ότι η ομάδα ήταν κακή και δεν της άξιζε ούτε ο ένας βαθμός.

Η άλλη μερίδα παραμένει πιστή στο πλάνο Νταμπίζα, ενώ παρά τις αμφιβολίες της για τον Άγγλο προπονητή, πιστεύει ότι δραστική κίνηση  αυτή τη  στιγμή δεν ενδείκνυται, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη και το οικονομικό κόστος μιας τέτοιας πράξης. Το κασέ του Άγγλου προπονητή δυσκολεύει τα πράγματα. Έρχονται βλέπετε και τα κριτήρια Σεπτεμβρίου και η Ομόνοια χρειάζεται 600 χιλιάδες ευρώ.

Αναμένεται έντονη συζήτηση στη σημερινή απογευματινή συνεδρία του ΔΣ,  αφού η μερίδα αυτών που τάσσεται κατά των χειρισμών του Νίκου Νταμπίζα και θεωρεί ότι ο προπονητής δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο του θα θέσει… τα θέματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση