ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Αυτή είναι επένδυση

Ο Αφρικανός αποδεικνύεται πολύ καλή περίπτωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν η Ομόνοια ανακοίνωνε το καλοκαίρι τη μετεγγραφή του Ιβοριανού Μπλάτι Τουρέ, όλοι ρωτούσαν «μα ποιος είναι αυτός;» Η κλασική αναζήτηση στο διαδίκτυο δεν … φώτισε κανέναν. Και ασφαλώς δεν εντυπωσίασε. Ο 22χρονος άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ράγιο Βαγιεκάνο β’ , στη συνέχεια πήγε στην Ουέλβα β’, ενώ μετά αποκτήθηκε ως δανεικός από την Γαλλική Εβιάν όπου έπαιξε και στην πρώτη και στην δεύτερη ομάδα. Ήταν επομένως μια κίνηση επένδυσης.

Στο επόμενο ματς της Ομόνοιας, ο Ιβοριανός μέσος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περνά πρώτος παίκτης της ομάδας σε χρόνο συμμετοχής. Έχει για την ώρα 855΄σε παιχνίδια, ενώ προηγείται με 876΄ ο Κωνσταντίνος Παναγή, που δεν θα είναι παρών στο επόμενο.

Ο Αφρικανός αποδεικνύεται πολύ καλή περίπτωση. Με άλλα λόγια η επένδυση δείχνει ότι αποδίδει. Αγωνίστηκε σε όλες τις διατάξεις που έχει παρουσιάσει η Ομόνοια, είτε ως αμυντικός μέσος είτε ως δεξιός ενδιάμεσος (στο ρόμβο), προσπαθεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και κατά γενική ομολογία παρουσιάζει συνεχή πρόοδο.

Το νεαρό της ηλικίας του οδηγεί στην εκτίμηση ότι και έχει πολλά περιθώρια για πολύ περεταίρω βελτίωση. Αυτό που επιβάλλεται να κάνει άμεσα είναι να βελτιωθεί σε θέματα τακτικής. Για να μη σπαταλά άσκοπα δυνάμεις και να βοηθά περισσότερο τους συμπαίκτες του. Και την ομάδα φυσικά. Τα υπόλοιπα, θα έλθουν με τον καιρό. Είπαμε, δεν τον «έφαγαν» τα χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση