ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Έτσι έχει του Σιέρινταν

Τα δεδομένα για τον Ιρλανδό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Να τον πάλι τον Cezary Kulesza, τον πρόεδρο της Γιαγκελόνια να επανέρχεται με δηλώσεις για το θέμα του Κίλιαν Σιέρινταν. Οκέι κε Kulesza το εμπεδώσαμε. Τον θέλει η ομάδα σου τον παίκτη. Το αν θα πάει όμως στην Πολωνία ο Ιρλανδός, είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, ψάξτε κάνα σύγχρονο Τειρεσία ή Κάλχα, να σας το πουν. Εμείς καταθέτουμε δεδομένα.

 Η Γιαγκελόνια, έστειλε δις πρόταση στην Ομόνοια με τη Λευκωσιάτικη ομάδα να αρνείται ισάριθμες φορές και να εκφράζει παράλληλα την πρόθεση να υποβάλει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη, που εκπνέει το καλοκαίρι. Με βάση την πληροφόρηση, η πρόθεση δεν έχει μετατραπεί ακόμη σε πράξη. Και όταν γίνει, (πράξη), η Ομόνοια θα είναι σε μειονεκτική θέση έναντι των Πολωνών ή άλλωνμνηστήρων. Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί γενικότερο πρόβλημα για την Ομόνοια, που αναμένεται να φανεί περισσότερο το καλοκαίρι. Δεδομένης της οικονομικής της στενότητας, θα δυσκολευτεί πολύ να κρατήσει τους παίκτες που θέλει.

Επιστρέφοντας στους Πολωνούς, σαφώς και ο Κίλιαν Σιέρινταν, (που θέλει να πάει στην Πολωνία), δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής ανά την υφήλιο που τους ενδιαφέρει. Άρα, αν βρουν άλλον παίκτη, που τον θεωρούν χρήσιμο, θα τον πάρουν. Έτσι δεν θα επανέλθουν για την παρούσα μεταγραφική περίοδο, που λήγει στο τέλος του τρέχοντα μήνα.

Αν δεν βρουν κάτι καλό, πιθανό να επανέλθουν και αναμένεται ότι η πρόταση που θα κομίσουν θα είναι πιο ελκυστική από τις προηγούμενες. Θα είναι θετική αυτήν τη φορά η Ομόνοια; Αυτό θα εξαρτηθεί από το σημείο τροχιάς (στόχων). Το πρόγραμμα  πάντως μετά το ματς του Σαββάτου, με την ΑΕΖ, είναι βουνό.

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΖ ο Τζον Κάρβερ θα έχει εκτός ομάδας τους Ρενάτο Μαργκάσα και Ματ Ντάρμπισαιαρ, που συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς και τον τραυματία Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Όσο για το Μπλάτι Τουρέ δεν είναι ακόμη σαφές το πότε θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Νικ Μπρέβελντ, Σάκης Κύπρου και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση