ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τελευταία ευκαιρία

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη αποτυχία στην Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μορφή τελικού παίρνει για την Ομόνοια ο αυριανός επαναληπτικός αγώνας με τον Απόλλωνα και η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου φαντάζει επιβεβλημένη. Η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση και η ασυνέπεια στα θετικά αποτελέσματα μείωσαν από πολύ νωρίς στη σεζόν τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η προχθεσινή ήττα από την ΑΕΚ ουσιαστικά τις εκμηδένισε.

Πλέον, ο θεσμός του κυπέλλου είναι η μοναδική διαδρομή που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιον τίτλο και ο αυριανός επαναληπτικός του Τσιρείου η τελευταία ευκαιρία για να παραμείνουν ζωντανοί οι «πράσινοι» στο κυνήγι του πρώτου τίτλου μετά από πέντε χρόνια.

Και αν η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είχε τεθεί ποτέ σαν στόχος από επίσημα χείλη, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι «πράσινοι» βλέπουν και αυτό το τρένο να απομακρύνεται επικίνδυνα. Οπότε, δεν αποκλείεται ο αυριανός αγώνας να αποδειχθεί σαν η τελευταία ευκαιρία για την παρουσία της ομάδας στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Ο αυριανός «τελικός» είναι και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Τζον Κάρβερ να κάνει μια νέα αρχή. Με τη μέχρι στιγμής παρουσία του ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει πείσει ότι είναι το καταλληλότερο άτομο για τον ηλεκτρικό πάγκο της Ομόνοιας. Αντιλαμβάνεστε πως ενδεχόμενος αποκλεισμός θα φέρει περισσότερη μουρμούρα και αμφισβήτηση και θα χρειαστεί να κάνει πάρα πολλά στη συνέχεια για να ανατρέψει το κλίμα. Και όσο υπάρχουν μαύρα σύννεφα πάνω από τον Κάρβερ, θα παραμένει και η πίεση προς το πρόσωπο του Νίκου Νταμπίζα.

Ο επαναληπτικός με τον Απόλλωνα φαντάζει να είναι και μια τελευταία για την Ομόνοια να κρατήσει ζεστό και συσπειρωμένο τον κόσμο της ενόψει συνέχειας. Ήδη, μέσω ανακοίνωσής τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες (και όχι μόνο): «φέρτε την πρόκριση, αλλιώς θα νιώσετε την οργή του Λαού».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση