ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Στην Γιαγκελόνια ο Σέρινταν

Στα ταμεία της Ομόνοιας μπαίνει ένα σημαντικό ποσό σε μια δύσκολη περίοδο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Γιαγκελόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κίλιαν Σέρινταν, καθώς επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην Ομόνοια και την πολωνική ομάδα. Η συμφωνία για τη μεταγραφή του Ιρλανδού στην Γιαγκελόνια έκλεισε στις 300 χιλιάδες ευρώ. Στα ταμεία της Ομόνοιας μπαίνει ένα σημαντικό ποσό σε μια δύσκολη περίοδο.

Οι διοικούντες των «πρασίνων» έκριναν ότι ήταν σωστό να παραχωρηθεί τώρα ο Σέρινταν, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο του και θα μπορούσε να αποχωρήσει χωρίς να έχει κανένα οικονομικό όφελος το σωματείο.

Ο Σέρινταν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει όταν έγινε γνωστό τον ενδιαφέρον των Πολωνών. Η διοίκηση της Ομόνοιας δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Με την αποχώρηση του Ιρλανδού αποδυναμώνεται σημαντικά η επιθετική γραμμή της ομάδας του Άκη Ιωακείμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη Γιαγκελόνια ο Σέρινταν με πολύ σημαντικό οικονομικό όφελος για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως έχει αποδεχτεί πρόταση της Γιαγκελόνια για άμεση παραχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν.

Παρα το γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή αφαιρεί έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή από τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, λήφθηκε σοβαρά υπόψη τόσο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή όσο και το πολύ σημαντικό οικονομικό όφελος για τον Σύλλογο, σε συνδυασμό με το ότι ο Σέρινταν έμενε ελεύθερος με το τέλος της σεζόν.

Ο Κιλιαν Σέρινταν άμεσα θα ταξιδέψει στην Πολωνία για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση