ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Μόνοι, κόντρα σε όλα

Χωρίς λαό, σε ένα γήπεδο το οποίο θα φιλοξενεί μόνο οπαδούς του αντιπάλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η προβολή του μακρόσυρτου σήριαλ της διαμάχης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας με την ΘΥΡΑ 9 περνά από νέα φάση, (η «Λάμψη» του πατέρα των σήριαλ και των ταινιών Νίκου Φώσκολου, που έκανε 3457 επεισόδια, ωχριά μπροστά του), με τελευταία εξέλιξη, τη χειρότερη που μπορούσε να υπάρξει ενόψει του αυριανού ντέρμπι αιωνίων. Η ομάδα μένει χωρίς τον κόσμο της.

Επί πλέον είναι στο ψάξιμο για τεχνικό τιμ, το μέλλον του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα είναι πιο αβέβαιο από ποτέ, ενώ η ομάδα παρουσιάζεται αποδυναμωμένη (αποχώρηση Κίλιαν Σιέρινταν και τραυματισμοί).

Ο υπηρεσιακός προπονητής Άκης Ιωακείμ και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, μοιάζουν με ορειβάτες που καλούνται να ανέβουν το Κιλιμάντζαρο χωρίς τα απαραίτητα ορειβατικά αξεσουάρ.

Χωρίς λαό, σε ένα γήπεδο το οποίο θα φιλοξενεί μόνο οπαδούς του αντιπάλου, με αρκετούς απόντες και με μπερδεμένη ψυχολογία, με όλα αυτά, τα τραγικά για την ομάδα, που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες.

Σε ένα ματς που θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να μπορέσουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη.

Με τη συμμετοχή του Λουκά Βύντρα να παραμένει αμφίβολη, οι ποδοσφαιριστές κλείνουν το απόγευμα την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς, ενώ ο Άκης Ιωακείμ πέρα από την αναμονή περί της συμμετοχής ή μη του Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού, θα πρέπει να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Κίλιαν Σιέρινταν, με υποψήφιους τους Σάκη Κύπρου, Στεφάν Αζίζ και Ονησίφορο Ρουσιά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση