ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ατραπός για Ευρώπη

Τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η… γνωστή Ομόνοια, έχασε χθες από το ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια, των χαμηλών πτήσεων, επανέλαβε εαυτήν και έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμολογικό ντέρμπι και στο σερί των μη νικηφόρων αποτελεσμάτων με το ΑΠΟΕΛ, ουκ εστίν τέλος.

Τα δυο απανωτά γκολ από το σημείο του πέναλτι στο φινάλε του α’ ημιχρόνου, με βάση και το πως εξελισσόταν το παιγνίδι στο πρώτο 45λεπτο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παιγνίδι. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν στην επανάληψη, αλλά…. Απλώς προσπάθησαν. Ούτε ενέργεια είχαν στο παιχνίδι τους, ούτε σφυγμό είχαν ως ομάδα και εν πάση περιπτώσει δεν έδειξαν εικόνα ικανότητας αλλαγής των δεδομένων. Σκόραραν στο 87′ με τον Νταρμπισάιαρ, άλλα ήταν όπως αποδείχτηκε ήταν αργά.

Εισέρχεται τα πλέι-οφ από την πέμπτη  θέση και αν κερδίσουν οι ομάδες που είναι αμέσως πιο πάνω η διαφορά μεγαλώνει ξανά. Τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα για την Ομόνοια σε σχέση με τον στόχο της για έξοδο στην Ευρώπη. Η πορεία περνά από ατραπό. Ο Άκης Ιωακείμ δήλωσε πάντως σίγουρος ότι η Ομόνοια θα τα καταφέρει και θα βγει στην Ευρώπη…

Μετά τα παιγνίδια της Κυριακής θα μάθουν οι «πράσινοι» τον αντίπαλο τους στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Θα είναι είτε ο Απόλλωνας, είτε η ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ο Φάνος Κατελάρης προστέθηκε στον κατάλογο των τραυματιών Ο τραυματισμός είναι στον αστράγαλο και θα διαφανεί μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις, για πόσο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός.

Το κέντρο της άμυνας συνεχίζει να… υποφέρει. Μετά τους τραυματισμούς Άρνασον, Βύντρα, Καρλίτος, αλλά και την αποχώρηση Όρσουλιτς, ήλθε και αυτό.

 Να σημειωθεί ότι χθες στον πάγκο καθόταν και ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ (υπεύθυνος των Ακαδημιών), ο οποίος ειναι κάτοχος του Uefa Pro.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση