ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ούτε με βουντού ο Νασιμέντο

Είναι πια εκτός επιλογών ο Νασιμέντο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αυτό που συμβαίνει στην Ομόνοια με τους κεντρικούς αμυντικούς ή τους ποδοσφαιριστές που βαφτίζονται κεντρικοί αμυντικοί δεν έχει προηγούμενο! Τελευταίο… θύμα της κατάρας που έχει χτυπήσει το «τριφύλλι» ήταν ο Φλορέσκου. Ο Ρουμάνος μέσος έπαιξε δίπλα από τον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας και στα μισά του β΄ μέρους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το χθεσινό ήταν το 5ο παιχνίδι στα τελευταία έξι που η τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού αναγκάζεται να προβεί σε αναγκαστικές αλλαγές για να καλύψει κενά που προκύπτουν στο κέντρο της άμυνας! Στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αποχώρησε τραυματίας ο Κατελάρης, στο αμέσως προηγούμενο ντέρμπι με ΑΕΛ χτύπησε ο Βύντρα, είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Καρλίτος (κάταγμα στο χέρι) στον επαναληπτικό κυπέλλου με Απόλλωνα, ενώ 10 μέρες πριν προέκυψε και ο σοβαρός τραυματισμός του Κάρι Άρνασον, στο παιχνίδι με την ΑΕΖ!

Μου έλεγε χθες βράδυ ένας καλός φίλος πως η κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει την Ομόνοια είναι αποτέλεσμα των… βουντού που κάνει ο Μπρούνο Νασιμέντο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει θέση στην ομάδα. Δεν ξέρω αν όντως ο Βραζιλιάνος έχει επιστρατεύσει τέτοιες μεθόδους για να πάρει φανέλα βασικού, φαίνεται όμως πως ούτε με… βουντού δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Άκης Ιωακείμ δεν δείχνει να έχει την παραμικρή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Νασιμέντο. Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι ο υπηρεσιακός προπονητής της Ομόνοιας δεν χρησιμοποιεί καθόλου τον Βραζιλιάνο σε μια περίοδο που οι επιλογές των καθαρόαιμων στόπερ ξεκινούν και τελειώνουν στον Λούκα Βύντρα!

Το επικείμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι ίσως μια τελευταία ευκαιρία για να ανατραπεί το σκηνικό. Θα απουσιάζει με τιμωρία ο Φλορέσκου, θα είναι εκτός Άρνασον και Κατελάρης, ενώ και ο Καρλίτος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Αν δεν παίξει ούτε το Σάββατο, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και άρα χωρίς μουρμούρα και πίεση από την εξέδρα προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου, τότε πότε θα παίξει;

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση