ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ο κόουτς και το βιολί

Ο Πάμπος Χριστοδούλου παραμένει ως η πρώτη επιλογή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για το δεύτερο ματς της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, (αντίπαλος η Ανόρθωση στο ΓΣΠ), οδεύει η Ομόνοια, (που ως θετικό στο ματς με την ΑΕΚ, ήταν το ότι έδειξε ενέργεια και διάθεση για αλλαγή των δεδομένων στην επανάληψη), αλλά με βάση τις διαμορφωθείσες συνθήκες, το… θέμα δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος από πλευράς του κόσμου.

Εξάλλου, από τη στιγμή που η ομάδα, για μια ολόκληρη σχεδόν χρονιά δεν πείθει κανένα για τις δυνατότητες της, είναι φυσιολογικό, ο κόσμος να νοιώθει απογοητευμένος, αφού δεν πιστεύει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν από δω και μπρός. Μια, δυο, τρεις, άντε και τέσσερις καλές εμφανίσεις και αν γίνουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δεν αλλάζουν την εικόνα. Ούτε βέβαια η έξοδος στην Ευρώπη, αλλάζει τίποτα.

Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή χρονική περίοδο είναι το τι γίνεται με το θέμα του προπονητή. Με βάση τις πληροφορίες μας, δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό για την ώρα, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να παραμένει ως η πρώτη επιλογή, αφού τόσο η πλειοψηφία των διοικούντων, αλλά και του κόσμου της ομάδας, ευνοούν τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή, που ασφαλώς και δεν έχει ως μόνη επιλογή την Ομόνοια. Υπάρχουν και άλλα ονόματα στα υπόψιν των διοικούντων, αλλά δεν υπάρχει η λεγόμενη μικρή λίστα. Η επίσημη Ομόνοια έχει πάντως δηλώσει ότι θα υπάρχει προπονητής μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Και φυσικά δεν είναι εύκολη υπόθεση η εξεύρεση προπονητή, ειδικά για την Ομόνοια, που έχει ζήσει μάλιστα τραυματικές εμπειρίες με κάποιους από δαύτους, τα τελευταία χρόνια. Και αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να καταλογίσει κανείς στην διοίκηση της Ομόνοιας, είναι η έλλειψη υπομονής με τους προπονητές.

Το άλλο θέμα που συνεχίζει να απασχολεί και να πικραίνει τον κόσμο, είναι η αντιπαράθεση με τους οργανωμένους οπαδούς, που χθες επανήλθαν με ανακοίνωση-ποταμό επιμένοντες στη θέση για απομάκρυνση των Άγη Ιακωβίδη και Νίκου Χαραλάμπους με τον δεύτερο να δηλώνει μετά την ανακοίνωση ότι δεν φεύγει. Δεν έχει τελειωμό αυτό το κακοκουρδισμένο βιολί. Που δυστυχώς για την Ομόνοια δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς να δώσει λύση. Σπάζοντας το!

Στο ματς με την Ανόρθωση θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Φλορέσκου, ενώ θα είναι εκτός ομάδας ξανά οι Άρνασον και Κατελάρης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση