ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τρεις κι ο Πάμπος

Η μικρή λίστα περιέχει ονόματα τεσσάρων τεχνικών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν δώσουμε βάση στην επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας ότι η προσδοκία είναι πριν τη διακοπή να υπάρχει προπονητής, πρέπει λογικά να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι οι διαδικασίες αυτές τις μέρες, επιταχύνονται.

Στην τακτική συνέδρια που έγινε την περασμένη Τρίτη, ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής, που ανέλαβε προσωπικά τις προσπάθειες διεκπεραίωσης του θέματος, είπε ότι στην επόμενη συνεδρία θα παρουσιαστεί ενώπιον της ολομέλειας η μικρή λίστα των υποψηφίων προπονητών. Η επόμενη συνεδρία αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα, οπότε λογικά θα πρέπει τα μέλη του ΔΣ, να λάβουν γνώση.

Το 24sports μαθαίνει ότι η μικρή λίστα περιέχει ονόματα τεσσάρων τεχνικών. O Πάμπος Χριστοδούλου, η πρόσληψη του οποίου ευνοείται από την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ, αποτελεί τον επικρατέστερο υποψήφιο για την ανάληψη της θέσης. Στη λίστα είναι και ο Ολλανδός Μάριο Μπιν, του οποίου το άνομα είχε... παίξει ξανά για την Ομόνοια, όταν ήταν ξανά σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Κώστα Καϊάφα. Τότε είχε έλθει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Υπάρχουν επίσης άλλα δυο ονόματα, ξένων προπονητών.

Το θέμα του προπονητή που θα συζητηθεί σήμερα, χωρίς απαραίτητα να έχει και κατάληξη, είναι συνδεδεμένο με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί για φέτος. Μοντέλο, που θα είναι διαφορετικό στη λειτουργία του σε σχέση με το πέρυσι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση