ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η Ευρώπη προστάζει νίκη

Οι «πράσινοι» ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντικό το σημερινό (κεκλεισμένων των θυρών, 5μμ) ματς της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

 Η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη, περνά μέσα από νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Θυμίζουμε επίσης ότι η Ομόνοια σε τέσσερα φετινά ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου δεν κέρδισε τον Απόλλωνα.

Οι «πράσινοι» ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ικανή ομάδα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να φθάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση η Ομόνοια θα έχει μία διαφορά οκτώ πόντων από την τρίτη θέση.

Με αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί η Ομόνοια. Ο Άκης Ιωακείμ (ο Παμπος Χριστοδούλου θα είναι στην κερκίδα) θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του, από τότε που ανέλαβε την ομάδα, τον Κάρι Άρνασον. Ο Ισλανδός είναι έτοιμος και επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά την 23η αγωνιστική, όταν είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο παιγνίδι με την ΑΕΖ. Επανέρχεται για να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Βύντρα.

Στην ενδεκάδα, μετά από δυο αγωνιστικές, επιστρέφει πιθανότατα και ο Φάνος Κατελάρης. Θα πάρει τη θέση του Μαργκάσα που είναι τιμωρημένος.

Πιθανοί έντεκα: Ο Παναγή κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Δημητρίου, Αρνασον, Βύντρα, Σοιλέδης, στο κέντρο οι Κατελάρης, Μπρέβελντ, Κλέιτον, στην επίθεση οι Χριστοφή στα δεξιά, Ντάρμπισαιαρ στην κορυφή και Αζίζ (Κύπρου) στα αριστερά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση