ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια - Απόλλωνας 0-2: Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας κατάφερε και κέρδισε την Ομόνοια και έφυγε με σπουδαίο διπλό από το ΓΣΠ που τον φέρνει πιο κοντά στην κορυφή. Οι σκόρερ για τους «γαλάζιους» ήταν ο Σαρδινέρο και ο Πίεχ. Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα. Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα αφού η απόσταση του Απόλλωνα από τον ΑΠΟΕΛ είναι στους 4 βαθμούς.

Είδαμε φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό αφού είδαμε φάσεις. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο βαρύς τα πρώτα λεπτά αλλά ακολούθως όταν η βροχή σταμάτησε σιγά σιγά απορρόφησε το γήπεδο το νερό. Η πρώτη φάση ήρθε στο 9’ όταν ένα σουτ του Παπουλή από πλάγια θέση έφυγε κόρνερ μετά από επέμβαση του Παναγή. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντάρμπισαϊρ μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ που όμως τελικά βγήκε σε πάσα στον Αζιζ με αυτό να μην τελειώνει όπως θα έπρεπε τη φάση. Στο 26’ ο Χριστοφή έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό ωστόσο η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βάλε. Στο 33’ ο Παπουλής μπήκε ξανά στην περιοχή έπιασε το σουτ με τον Παναγή να διώχνει ξανά σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 38’ όταν ο Κλέιτον με μπαλιά έβγαλε μόνο τον Ντάρμπισαϊρ με τον Άγγλο να μην κάνει καλό τελείωμα με το κεφάλι. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0 και να μην ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Ο Απόλλωνας τα βρήκε

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό με τις δύο ομάδες να μην φτιάχνουν εύκολα φάσεις. Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή και ήταν η ομάδα που πίεζε ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Στο 64’ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενος όταν ο Παναγή μετά από κτύπημα άουτ έδωσε πάσα σε παίκτη του Απόλλωνα με τον Ζοάο Πέδρο να στρώνει σε κενό τέρμα στον Σαρδινέρο και αυτός να κάνει το 1-0. Η Ομόνοια έδειχνε ανίκανη να αντιδράσει στο γκολ του Απόλλωνα ενώ οι γαλάζιοι ήταν αυτοί που έδειχναν πιο απειλητικοί. Το γκολ που καθάρισε το παιχνίδι ήρθε στο 83’ όταν ο Πίεχ με κεφαλιά ψαράκι στην περιοχή έκανε το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάτι ουσιαστικό και έτσι ο Απόλλωνας έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Λευκωσία.

Οι εντεκάδες:

Ομόνοια: Παναγή, Σοϊλέδης, Δημητρίου, Κλέιτον(71΄Τουρέ), Άρνασον, Βύντρα, Ντάρμπισαϊρ, Αζίζ (46' Κύπρου), Κατελάρης, Μπρέβελντ (80' Ρουσιάς), Χριστοφή

Απόλλωνας: Βάλε, Σακέτι, Σέρτζιο, Κυριάκου, Μπεντόγια, Σαρδινέρο, Παπουλής (84' Ρέινολντς), Βινίσιους, Βασιλείου, Μάγκλιτσα (78' Πίεχ), Ντα Σίλβα(61' Πέδρο)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X