ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ένα τρένο φεύγει φεύγει

Τα πράγματα από χθες έγιναν δυσκολότερα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πριν την έναρξη των πλέι οφ, σημειώναμε ότι αν η Ομόνοια δεν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την απόδοση της, η υπόθεση Ευρώπη, είναι πολύ δύσκολη.

Με την απόδοση να παραμένει η ίδια, η οδός προς την Ευρώπη, γίνεται ολοένα και πιο ανηφορική. Η Ομόνοια απέχει τώρα οκτώ βαθμούς από την τρίτη προνομιούχα θέση. Είναι πάντως ένα βαθμό πίσω από τέταρτη που ενδεχομένως την οδηγήσει στην Ευρώπη.

Τα πράγματα από χθες έγιναν δυσκολότερα. Η Ομόνοια, με εφτά ματς να μένουν, δυσκολεύεται αφάνταστα να υλοποιήσει και τον δεύτερο στόχο, (Κύπελλο και Ευρώπη ήταν οι αρχικοί στόχοι), αρκούμενη να περιμένει τις ευνοϊκές συγκυρίες. Κατά τις ενδείξεις φτάνει αργά στον σταθμό και χάνει το τρένο.

Σημειώναμε ακόμη ότι και βελτίωση να παρουσιαστεί στα πλέι οφ, η φετινή εικόνα δεν αλλάζει. Για πάτημα του fast forward για τούτη τη χρονιά μίλησε χθες ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Οι αδυναμίες της ομάδας φάνηκαν χθες ξανά και φυσιολογικά υπέκυψε στον ανώτερο αντίπαλο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ήταν παρών στο γήπεδο για πρώτη φορά σε ματς της Ομόνοιας ως προπονητής έστω και ανεπίσημα. Είδε από πρώτο χέρι όσα έβλεπε όλη τη σεζόν, εμμέσως.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X