ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Όσο αργεί…

Πρόταση που θα προνοεί πολυετές συμβόλαιο με αναβαθμισμένες απολαβές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοένα και πυκνώνουν τα Ελλαδικά δημοσιεύματα περί του ζεστού ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για το Δημήτρη Χριστοφή. Όση δόση υπερβολής, (γίνεται και αναφορά για «άτυπη» συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με το να έχει ο Παναθηναϊκός τον… πρώτο λόγο στην υπόθεσή του), όσο (φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις) «παιχνίδι» και αν γίνεται από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟ θέλει τον ποδοσφαιριστή, έχων το όνομα του σε προτεραιότητα στον τομέα ενίσχυσης για την επερχόμενη χρονιά.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι στο σκηνικό του επόμενου βήματος της ποδοσφαιρικής διαδρομής του Δημήτρη Χριστοφή, τον πρώτο ρόλο έχει η Ομόνοια. Που έχει δηλώσει επίσημα, πολλάκις μάλιστα, ότι θέλει να κρατήσει στη δύναμη της τον ποδοσφαιριστή.

Τον ποδοσφαιριστή επίσης θέλει… με χίλια ο Πάμπος Χριστοδούλου και φυσικά ο κόσμος της ομάδας που όχι μόνο τον πιστεύει, αλλά τον λατρεύει. Όπως πληροφορούμαστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στους πράσινους. Άρα αυτό που περιμένει ο κόσμος από τη διοίκηση της Ομόνοιας είναι να απευθύνει την πρόταση της προς τον ποδοσφαιριστή.

Πρόταση, που όπως αφήνεται να νοηθεί από την Ομόνοια, θα προνοεί πολυετές συμβόλαιο με σαφώς αναβαθμισμένες απολαβές.

Όσο αργεί αυτή η πρόταση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες το θέμα να γίνει σήριαλ. Άκρως ανεπιθύμητο για την Ομόνοια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση