ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:27
 

Ομόνοια: Είναι η δική του απόφαση που μετράει

Ο Σταύρος Παπασταύρου έρχεται και επιλαμβάνεται των θεμάτων

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια δέχτηκε το Σαββάτο το τέταρτο συνεχόμενο χαστούκι στο πρωτάθλημα, αυτήn τη φορά από την Πάφο μέσα στη Λευκωσία.

Βρίσκεται στην όγδοη θέση με 6 βαθμούς.

Θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Ανχελ Γκόμες ή θα τον στείλει στο λογιστήριο;

Δείχνει ότι ακόμη και ο στόχος της Ευρώπης πολύς της πέφτει .

Είναι μια ομάδα που οι παίκτες της εμφανίζονται κουρασμένοι, χωρίς δυνάμεις, χάνουν τις μονομαχίες και διαθέτουν κακή ψυχολογία.

Ο κόσμος εξάντλησε κάθε όριο υπομονής και καταφέρεται ανοικτά πια κατά του Ανχελ Γκόμες και της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών (και φυσικά κανείς δεν μπορεί να τον αδικήσει).

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και χωρίς …κανονικό προπονητή στον πάγκο, έρχεται την Τετάρτη το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, αντίπαλο που έχει να κερδίσει από τον Απρίλιο του 2013!

Έρχεται όμως και ο Σταύρος Παπασταύρου, (αναμένεται απόψε), και είναι φυσικό να αναμένονται αποφάσεις σημαντικές

Ένα θέμα που προκύπτει, πέραν του δεδομένου (που αφορά την πρόσληψη προπονητή) είναι και αυτό του Ανχελ Γκόμες. Οι αντιδράσεις του κόσμου μετά το ματς είναι ενδεικτικές.

Η αίσθηση είναι ότι ο Ισπανός Τ.Δ. έχει αποτύχει. Η αίσθηση δεν αφορά μόνο αυτούς που πήγαν στο γήπεδο, αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, γεγονός που συμπεραίνεται από τη στάση που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ότι το πλάνο του ΤΔ πνέει τα λοίσθια, ( το γεγονός ότι οι μετεγγραφές δείχνουν στην πλειοψηφία τους ανεπιτυχείς, αυτομάτως…. δείχνουν νέα παρέλαση παικτών το επόμενο καλοκαίρι), δεν χρειάζεται να είναι κανείς βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου για να το αντιληφθεί. Είναι αρκετό να διαθέτει απλώς τη νοημοσύνη του μέσου ανθρώπου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, αρνητικότατη άποψη για το έργο του Ισπανού ΤΔ έχουν και μέλη του ΔΣ της εταιρείας. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν υιοθετούν την άποψη και στηρίζουν τον ΤΔ.

Αυτός όμως που θα αποφασίσει είναι ο Σταύρος Παπασταύρου. Αυτός πληρώνει, (και έχει πληρώσει αρκετά μέχρι τώρα), αυτός έχει το λόγο. Τα γεγονότα είναι ενώπιον του. Θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Ανχελ Γκόμες ή θα τον στείλει στο λογιστήριο;

Ο Σταύρος Παπασταύρου δεν είναι γνώστης του αντικειμένου που λέγεται ποδόσφαιρο και χρειάζεται… βοήθειες για να πάρει την απόφαση. Πάντως μέχρι τώρα οι βοήθειες που πήρε, από συγκεκριμένα άτομα, κανένα καλό δεν του έκαναν. Ας κοιτάξει και αλλού, για να πάρει απόψεις. Η σοφία  κάποιων δεν είναι μονοπώλιο.

ΥΓ1 Ως επιχειρηματίας και μάλιστα επιτυχημένος, ο Σταύρος Παπασταύρου γνωρίζει καλυτέρα από μας ότι οι συναισθηματισμοί στο επαγγελματικό πεδίο, δεν συμβάλλουν στην υλοποίηση στόχων. 

ΥΓ2 Γνωρίζει επίσης ότι για να υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας της επένδυσης του πρέπει να διατηρηθεί η φλόγα του κόσμου για την ομάδα, ζωντανή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Εκτός διαπραγματευτικής ομάδας για Κυπριακό το ΑΚΕΛ

«Στην Κύπρο ψηφίζουμε κυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες εκλογών και πλειοψηφία, για να κυβερνάει ...»
Ανώνυμος  |  22:52

Εντοπίστηκαν 40 μετανάστες στην περιοχή του Κάτω Πύργου

«Στείλετε πίσω όλους αυτούς που αποδεδειγμένα είναι ψεύτες και εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς. Και αυ ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Παυλόπουλος: Δε νοείται συνομοσπονδία με τη μορφή που κάποιοι θα ήθελαν

«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ… ΥΠΝΟΒΑΣΙΕΣ Σήμερα, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι σεβαστή ανά το παγκόσμιο επειδή, πρωτίστως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:16

Βαφτίζουν ως «χαλλούμι» λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα

«Συνεχίζεται να επιδοτείτε τους εκατομμυριούχους αγελαδοτρόφους ρε αρνιά, μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ...»
Αρμαγεδών  |  08:07

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση