ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:55
 

Ομόνοια: Ούτε οι ελέφαντες!

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τακτοποιούνται όλες οι υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον μήνα Μάιο

Newsroom 24sports

Μια μόλις μέρα μετά την Έκτακτη Γενική συνέλευση που ενέκρινε την εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρεία υπό το Σταύρο Παπαστασταύρου εκδόθηκαν οι πρώτες επιταγές για τακτοποίηση των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές καθώς και προσωπικό της Ομόνοιας. Θα τακτοποιηθούν όλες οι υποχρεώσεις για τον μήνα Μάιο.

Επιπλέον η Ομόνοια ενέταξε κανονικά στη δύναμη της τον Τζάιλσον Αραούχο αφού έχει ήδη γίνει το έμβασμα των 50.000 ευρώ στην Βραζιλιάνικη Γκρέμιο Ανάπολις, στην οποία και ανήκε ο ποδοσφαιριστής.

Αναμένεται ότι θα μεταφέρει την εικόνα στο νέο προπονητή (που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα) και θα προχωρήσουν περεταίρω, συνεργαζόμενοι.

Η προσπάθεια για τη νέα σεζόν θα αρχίσει υπό διαφορετική βάση. Η επισήμανση είναι απλή. Επισήμανση που τίθεται ως ερώτημα. Πότε ήταν άραγε η τελευταία φορά στην ιστορία της που η Ομόνοια από το τέλος Μαΐου είχε καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές της και είχε καταφέρει να αρχίσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά χωρίς αυτό το βαρίδι;

Το ρητό λέει ότι «οι ελέφαντες δεν ξεχνούν» ή ότι «έχει μνήμη ελέφαντα». Τέλος πάντων. Ούτε αν υπήρχαν… ελέφαντες στην Ομόνοια θα είχαν, υποθέτω, απάντηση στο ερώτημα. Τοοόοσα χρόνια έχει να συμβεί αυτό.

Ο Ανχέλ Γκόμεθ ήλθε από χθες στην Κύπρο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, αρχίζοντας δουλειά. και επισήμως Ήδη έχει αρχίσει ανεπισήμως. Προχώρησε με την περίπτωση του Τζάιλσον Αραούχο ενώ έχει δώσει το πράσινο φως περί της παραμονής των νεαρών Ανδρέα Χριστοδούλου, Μάριου Κατσαντώνη και Ανδρέα Φι λιώτη με τους οποίους θα γίνουν επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Εννοείται ότι αξιολόγησε όλο το υφιστάμενο δυναμικό. Αναμένεται ότι θα μεταφέρει την εικόνα στο νέο προπονητή (που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα) και θα προχωρήσουν περεταίρω συνεργαζόμενοι. Αναμένεται ότι θα συζητηθεί η κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή ξεχωριστά

Με την έλευση του Σταύρου Παπασταύρου από την Αμερική, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα προχωρήσει και το «στήσιμο» της εταιρείας. Επί τούτου ο επιχειρηματίας θα είναι σε στενή επαφή με τον εκτελεστικό διευθυντή Μάριο Καμπανελλά, (αναμένεται να ανακοινωθεί και αυτός).

Υπάρχει και ο τομέας της στελέχωσης του ΔΣ. Ως γνωστόν, το ΔΣ της εταιρείας θα είναι 9μελές και τα τρία μέλη θα είναι εκπρόσωποι του σωματείου και τα υπόλοιπα, που θα τα επιλέξει ο επενδυτής, θα προέρχονται και πάλι από τις τάξεις της Ομόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση