ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:04
 

Ομόνοια: Συνειδητοποιημένος στην Αρένα

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα προετοιμάζει τους πράσινους δείχνοντας να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει.

Newsroom 24sports

Σε τρεις μέρες από σήμερα η Ομόνοια θα στηθεί στην «Αρένα» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Πρόκειται για το πρώτο δυνατό ματς της χρονιάς για την ομάδα της Λευκωσίας και συνάμα το πρώτο μακριά από την έδρα της. Γίνεται κατανοητό, επομένως, το ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον που αποκτά η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ματς απέναντι στην ΑΕΚ θα αποτελέσει και ένα δείγμα του σημείου ετοιμότητας που έχει φτάσει η ομάδα.

Ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει με αγωνία να δει τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξει ο προπονητής της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ολίβα, να προσεγγίσει τον αγώνα αλλά και γενικά την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Πάντως, μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Ισπανός τεχνικός, φαίνεται να γνωρίζει τις συνθήκες που θα συναντήσουν το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρνακα.

Αυξημένες απαιτήσεις

Όπως είναι φυσιολογικό και σημείωσε ο κ.Ολίβα, σε ένα ντέρπι, και μάλιστα κόντρα σε μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθούν οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Επίσης, θα αποτελέσει και ένα δείγμα του σημείου ετοιμότητας που έχει φτάσει η ομάδα.

Με την ίδια φιλοσοφία

Παρόλο που το παιχνίδι της Δευτέρας θα διαφέρει ολοκληρωτικά από τα προηγούμενα δυο, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ και τη φιλοσοφία του παιχνιδιού της. Είναι μια πτυχή που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα διαπιστώσουμε αν η Ομόνοια είναι έτοιμη να επιβληθεί σε παιχνίδι κατοχής όπως αυτό της ΑΕΚ ή αν θα προσαρμοστεί σε αυτό.

Βελτίωση στα σημεία

Για περιθώρια βελτίωσης σε άμυνα και επίθεση έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο κ.Ολίβα. Είναι σημαντικό που, μετά από νικηφόρα αποτελέσματα, αναγνωρίζει την προοπτική που έχει η ομάδα και δεν κρύβεται πίσω αυτά. Μικρολαθάκια στην άμυνα και στις μεταβιβάσεις άμυνας – επίθεσης, όπως επίσης και τα τελειώματα των φάσεων είναι μεταξύ άλλων σημεία που όντως χρειάζονται δουλειά.

Συμπερασματικά, ο Κάρλος Ολίβα μοιάζει συνειδητοποιημένος για τη κατάσταση στην οποία πρόκειται να βρεθεί η Ομόνοια απέναντι στην ΑΕΚ. Μεγαλύτερη σημασία, ωστόσο, έχει να παρουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο τα απαιτούμενα στοιχεία και μια εικόνα συνόλου που να ανταποκρίνεται στην αντίληψη του προπονητής τους. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρει η Ομόνοια να φύγει νικήτρια από την ΑΕΚ Αρένα και να αποκτήσει δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Εκτός διαπραγματευτικής ομάδας για Κυπριακό το ΑΚΕΛ

«Στην Κύπρο ψηφίζουμε κυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες εκλογών και πλειοψηφία, για να κυβερνάει ...»
Ανώνυμος  |  22:52

Εντοπίστηκαν 40 μετανάστες στην περιοχή του Κάτω Πύργου

«Στείλετε πίσω όλους αυτούς που αποδεδειγμένα είναι ψεύτες και εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς. Και αυ ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Παυλόπουλος: Δε νοείται συνομοσπονδία με τη μορφή που κάποιοι θα ήθελαν

«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ… ΥΠΝΟΒΑΣΙΕΣ Σήμερα, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι σεβαστή ανά το παγκόσμιο επειδή, πρωτίστως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:16

Βαφτίζουν ως «χαλλούμι» λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα

«Συνεχίζεται να επιδοτείτε τους εκατομμυριούχους αγελαδοτρόφους ρε αρνιά, μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ...»
Αρμαγεδών  |  08:07

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση