ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:41
 

Ομόνοια: Το τρένο μέσα στο χιόνι

Υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να σωθεί η ομάδα

Newsroom 24sports

Στην Ομόνοια στο ταμείο δεν υπάρχει μια. Χρωστά 15 περίπου εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 9,3 εκατομμύρια εντάσσονται στα Κριτήρια της UEFA.

Οτιδήποτε άλλο είναι, για την ώρα, λόγια του αέρα. Και συνθήματα του τίποτα

Μέχρι τέλος Μαΐου, χρειάζεται ποσό ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ για καταβολή σε άμεσες υποχρεώσεις.Ένα ποσό 430,000 ευρώ που αντιστοιχεί σε τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης χρονιάς και ένα άλλο 450,000 που αντιστοιχεί σε εισπράξεις εισιτηρίων διαρκείας επίσης της επόμενης χρονιάς έχουν ήδη ξοδευτεί. Αφήστε το ομόλογο ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων, ποσό που στην ουσία το σωματείο οφείλει. Με όλα αυτά μια μόνο λέξη ταιριάζει στην κατάσταση. Τραγική.

Ως μόνη σανίδα σωτηρίας εκ των ενδείξεων προσφέρεται το περίγραμμα της πρότασης Σταύρου Παπασταύρου. Το οποίο ασφαλώς και δεν είναι ότι ονειρευόταν ο κάθε Ομονοιάτης. Και είναι γιαυτό που γίνεται προσπάθεια για τροποποίηση διατάξεων προς όφελος της Ομόνοιας.

Χθες για παράδειγμα οι επαφές ήταν συνεχόμενες, μέχρι αργά το βράδυ.

Οτιδήποτε άλλο είναι, για την ώρα, λόγια του αέρα. Και συνθήματα του τίποτα.

Η Ομόνοια, αυτή τη στιγμή μοιάζει με ρακένδυτη ζητιάνα που τρέμει σύγκορμη από το κρύο, που της τρυπά το σώμα, ούσα μέσα σε ένα δάσος όπου πέφτει πυκνό χιόνι σε θερμοκρασία -40 βαθμών, Ευτυχώς γιαυτήν μπορεί και περνά τρένο, παρά την ποσότητα χιονιού που καλύπτει τις ράγες.

Δεν είναι καμία υπερταχεία που σπάει τα κοντέρ τρέχοντας με 350 χιλιόμετρα την ώρα. Είναι όμως το μέσο που προσφέρεται για να βγει από το δάσος και να σωθεί. Αν περιμένει το επόμενο, δεν θα το προλάβει, γιατί θα πεθάνει από υποθερμία, ενώ κάποιοι πάνω από τη σορό της θα συνεχίσουν να φωνάζουν συνθήματα και θα κυνηγούν χίμαιρες.

Η Ομόνοια, παρά τις επιφυλάξεις, τους ενδοιασμούς και τη σύγκρουση με την ιδεολογία αριστερής απόκλισης που ιστορικά πρεσβεύει ως σωματείο, οφείλει να ανέβει στο τρένο. Ακριβώς για να μην επιστρέψει εκεί που ήταν πριν τον Ιούνιο του 1948. Αυτό δεν αποτελεί κινδυνολογία. Δυστυχώς είναι αληθινό. Όσο αληθινό είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η αφεντιά σας διαβάζει αυτό το κείμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Προβλήματα στα κατεχόμενα λόγω κακοκαιρίας

«Aπό πότε αναγνωρίζουμε ότι το αεροδρόμιο Τύμπου ονομάζεται Ερτζάν;;;»
Pink  |  18:49

Ελικόπτερο της Αστυνομίας κατέγραφε την αυξημένη τροχαία κίνηση (φωτος-βίντεο)

«Εν τω μεταξύ η ουρά στον αυτοκινητόδρομο ξεκινά από τα φώτα του Καλησπέρα πέρα από τον κυκλικό κόμβο ...»
Αρμαγεδών  |  14:45

Ορφανίδης: Η ΣΚΤ δεν απεβίωσε με φυσικά αίτια

«Αυτός ο κύριος ήταν ο Διοικητής της Κ.Τ., δηλαδή ο άμεσα υπεύθυνος για τις τράπεζες. Αντί να κάμει ...»
CGA  |  10:08

Ελεύθερος ο Γ. Σιαηλής που είχε κριθεί ένοχος στην υπόθεση ΣΑΠΑ

«Καμία έκπληξη πλέον σε αυτόν τον τραγικό τόπο. Εγκληματείστε άφοβα!!!! Αυτούς ψηφίζυμε, αυτοί μας ...»
αηδιασμένος  |  20:28

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση