ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:54
 

Ομόνοια: Το τρένο μέσα στο χιόνι

Υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να σωθεί η ομάδα

Newsroom 24sports

Στην Ομόνοια στο ταμείο δεν υπάρχει μια. Χρωστά 15 περίπου εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 9,3 εκατομμύρια εντάσσονται στα Κριτήρια της UEFA.

Μέχρι τέλος Μαΐου, χρειάζεται ποσό ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ για καταβολή σε άμεσες υποχρεώσεις.Ένα ποσό 430,000 ευρώ που αντιστοιχεί σε τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης χρονιάς και ένα άλλο 450,000 που αντιστοιχεί σε εισπράξεις εισιτηρίων διαρκείας επίσης της επόμενης χρονιάς έχουν ήδη ξοδευτεί. Αφήστε το ομόλογο ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων, ποσό που στην ουσία το σωματείο οφείλει. Με όλα αυτά μια μόνο λέξη ταιριάζει στην κατάσταση. Τραγική.

Ως μόνη σανίδα σωτηρίας εκ των ενδείξεων προσφέρεται το περίγραμμα της πρότασης Σταύρου Παπασταύρου. Το οποίο ασφαλώς και δεν είναι ότι ονειρευόταν ο κάθε Ομονοιάτης. Και είναι γιαυτό που γίνεται προσπάθεια για τροποποίηση διατάξεων προς όφελος της Ομόνοιας.

Χθες για παράδειγμα οι επαφές ήταν συνεχόμενες, μέχρι αργά το βράδυ.

Οτιδήποτε άλλο είναι, για την ώρα, λόγια του αέρα. Και συνθήματα του τίποτα.

Η Ομόνοια, αυτή τη στιγμή μοιάζει με ρακένδυτη ζητιάνα που τρέμει σύγκορμη από το κρύο, που της τρυπά το σώμα, ούσα μέσα σε ένα δάσος όπου πέφτει πυκνό χιόνι σε θερμοκρασία -40 βαθμών, Ευτυχώς γιαυτήν μπορεί και περνά τρένο, παρά την ποσότητα χιονιού που καλύπτει τις ράγες.

Δεν είναι καμία υπερταχεία που σπάει τα κοντέρ τρέχοντας με 350 χιλιόμετρα την ώρα. Είναι όμως το μέσο που προσφέρεται για να βγει από το δάσος και να σωθεί. Αν περιμένει το επόμενο, δεν θα το προλάβει, γιατί θα πεθάνει από υποθερμία, ενώ κάποιοι πάνω από τη σορό της θα συνεχίσουν να φωνάζουν συνθήματα και θα κυνηγούν χίμαιρες.

Η Ομόνοια, παρά τις επιφυλάξεις, τους ενδοιασμούς και τη σύγκρουση με την ιδεολογία αριστερής απόκλισης που ιστορικά πρεσβεύει ως σωματείο, οφείλει να ανέβει στο τρένο. Ακριβώς για να μην επιστρέψει εκεί που ήταν πριν τον Ιούνιο του 1948. Αυτό δεν αποτελεί κινδυνολογία. Δυστυχώς είναι αληθινό. Όσο αληθινό είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η αφεντιά σας διαβάζει αυτό το κείμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X