ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:23
 

Θύρα 9: Αποφάσισαν τη δημιουργία νέας ομάδας

Σε μια ιστορική απόφαση προχώρησαν οι οργανωμένοι

Newsroom 24sports

Ιστορική ήταν η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Θύρα 9. Μετά από ψηφοφορία που έγινε, η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων ψήφισε υπέρ της δημιουργίας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Θύρα 9 άρει τη στήριξη της στο σωματείο της Ομόνοιας

H 29η Μαΐου του 2018 είναι μια ιστορική μέρα για ολόκληρο το οικοδόμημα  της Ομόνοιας. Νωρίτερα το σωματείο εκχώρησε το ποδοσφαιρικό τμήμα στην υπό σύσταση εταιρεία του Σταύρου Παπασταύρου και στη συνέχεια ακολούθησε η ιστορική απόφαση της Θύρα 9 για τη δημιουργία νέας ομάδας.

Η Θύρα 9 είχε εκφράσει από την αρχή την έντονη της διαφωνία για τη δημιουργία εταιρείας αλλά και για τη διαδικασία που ακολούθησε το νυν διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

Με τη δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας που προϋποθέτει δημιουργία νέου σωματείου, η Θύρα 9 άρει ουσιαστικά τη στήριξη της στο σωματείο της Ομόνοιας.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανακοίνωση της Θύρα 9 για το αποτέλεσμα αλλά και για τα επόμενα της βήματα προς την υλοποίηση της ιστορικής απόφασης που πάρθηκε.

Τελικό αποτέλεσμα:

75% Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας
22% Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας
2% Άκυρα
1% Λευκά

Τι γράψαμε νωρίτερα (23:28): Έκλεισαν οι κάλπες. Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε. Αρχίζει η καταμέτρηση των ψήφων. Σε λίγο το αποτέλεσμα.

Οι δυο τελικές προτάσεις που κατατέθηκαν προς ψήφιση είναι:

1. Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας
2. Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας

Τι γράψαμε νωρίτερα  (22:25): Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας, της οποίας το αποτέλεσμα θα κρίνει το μέλλον της Θύρα 9.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν προς ψήφιση:

1. Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας.
2. Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σε λίγο αναμένεται να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα.

Τι γράψαμε νωρίτερα 21:18

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη γενική συνέλευση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας, στην οποία αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Θύρα 9.

Θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το σωματείο και συγκεκριμένα την εκχώρηση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρεία του Σταύρου Παπασταύρου.

Υπάρχουν τρεις προτάσεις στο τραπέζι, οι οποίες θα συζητηθούν και θα διαμορφωθούν ανάλογα για να κατατεθούν προς ψήφιση.  Όπως σημειώνει η Θύρα 9, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη των δυο τελευταίων χρόνων (2016-17 και 2017-18).

Οι τελικές προτάσεις:

1. Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας
2. Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας
3. Κλείσιμο Θύρας 9

Οι τοποθετήσεις των μελών της γραμματείας της Θύρα 9:

Αδάμος Ευσταθίου: «Ήθελα εγώ να μπει η πρόταση για κλείσιμο και δεν είναι αυτό που θέλω. Προτιμώ ένα αξιοπρεπή θάνατο παρά να πάμε γήπεδο. Ένα πράγμα ξέρω σίγουρα ότι το παιδί που θα κάνω, να μην ακολουθεί αυτό το πράγμα που διοικά ένας μου δεν είναι καν Ομονοιάτης. Θα διδάξω τα σωστά ιδανικά να μην είναι με αυτή την ομάδα. Δεν είμαστε εμείς που φεύγουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ από το σωματείο. Πρέπει να πηγαίνουμε στα κλειστά.

Δυστυχώς εννα τα δούμε να κλείνουν όμως γιατί αυτοί δεν νοιάζονται. Πρέπει να κάνουμε νέα ομάδα γιατί η αποχή απλώς από τα γήπεδο θα μας κλείσει σαν Θύρα 9. Θα τρέχουμε τα κλειστά και τον ΑΣΟΛ. Και μέσα στο καταστατικό θα γραφτεί ότι όταν επιστρέψει το ποδοσφαιρικό σωματείο θα επιστρέψουμε και μεις. Ξέρω άτομα που ότι απόφαση παρθεί θα πηγαίνουν γήπεδο. Αν περάσει απόφαση να πηγαίνει η Θύρα γήπεδο, εγώ προσωπικά δεν θα πηγαίνω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα του Λαού».

Αλέκος Αλέκου: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ λέγαμε ότι ήταν του Λαού. Αλλά δεν ήταν. Πιστεύαμε όμως ότι θα την κάναμε. Συνέχεια με αιτήσεις μελών που απέρριπταν και με τις συνελεύσεις που πάντα έκαναν ότι ήθελαν. Δεν μπορούμε να πάμε να κάνουμε διαμαρτυρία. Ότι κάνουμε μαζί τους θα είμαστε συνένοχοι».

*Πληροφορίες από omonoianews.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Γ. Εισαγγελέας: Υπόνοιες για στημένες δίκες στο Ανώτατο

«Η απόλυτη εκδίκηση του Γενικού Εισαγγελέα. Απέδειξε περίτρανα ποιος ευθύνεται για τις αποφάσεις εναντίον ...»
Yiannos  |  10:35

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Ε είπε μας αλλονα και κελάηδησε ο κ Κελαηδης!! Εδώ αναδείχθηκε η διαφθορά στην σημαντικότερη εξουσία ...»
Yiannos  |  08:54

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Ε πες αλλόνα ρε Κελαήδη. Αντί να δεις την καταβαράθρωση ΟΛΩΝ των θεσμών που υπάρχει επί προεδρίας αυτούς ...»
XXX  |  07:55

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Παλιν ο αντρος κυπριανου εκανε το θαυμα του ζητωντας εδω και τωρα παρεμβαση απο τον προεδρο χωρις να ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:49

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Μια ανάσα από Κολοβό

Ομόνοια: Μια ανάσα από Κολοβό

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως τόσο τα προσόντα του, όσο και η ηλικία του τον κάνουν ιδανικό ...
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X