ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

90'': O Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποκλειστικά στην Οικονομική «Κ»

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Τη συνέχιση της πορείας των μεταρρυθμίσεων εντός του 2016 προαναγγέλλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας στις 31 Μαρτίου. Με την εξέλιξη αυτή, αναφέρει σε αποκλειστική δήλωσή του στην Οικονομική «Καθημερινή», η χώρα ανακτά την κυριαρχία της και επιστρέφει η αξιοπρέπεια στον τόπο μας, για να προσθέσει όμως πως «όσο ικανοποιημένοι και αν μπορούμε να νιώθουμε, άλλο τόσο ασυγχώρητα ανεύθυνοι θα καταστούμε, αν εγκαταλείψουμε την πολιτική της σύνεσης και της σκληρής δουλειάς». Η επιστροφή σε ανάπτυξη και οι βελτιωμένοι οικονομικοί δείκτες, έχουν αρχίσει να καθιστούν εμφανείς και τις θετικές τους επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία.
  • Έντεκα αδικήματα μεταξύ αυτών πειρατείας- παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών αλλά και παράβασης του περί καταπολέμησης τρομοκρατίας νόμου διερευνά η αστυνομία εναντίον του αιγύπτιου Σείφ Ελ Ντιν Μουσταφά δράστη της αεροπειρατείας αεροπλάνου των αιγυπτιακών αερογραμμών. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
  • Στην αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα προχωρά η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την επ’ αόριστον απεργία της ΠΑΣΥΝΟ. Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, έδωσε διορία μέχρι αύριο στη συντεχνία των νοσηλευτών να διαφοροποιήσει τη στάση της, αλλιώς το σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή. Δε θα δεχθούν να είναι όμηροι κανενός διαμηνύει ο σύνδεσμος πασχόντων και φίλων την ίδια ώρα που η ΠΑΣΥΝΟ προειδοποιεί ότι θα αποσύρει το προσωπικό ασφαλείας εάν απολυθούν έκτακτοι νοσηλευτές.
  • Εκτός ψηφοδελτίου και επίσημα ο νυν βουλευτής Λεμεσού του ΕΔΕΚ Νίκος Νικολαΐδης. Η κάθοδος του προέδρου της κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου .στην Λεμεσό ουσιαστικά έκλεισε την πόρτα στον λεμεσιανό βουλευτή ο οποίος εξαπολύει σφοδρές επικρίσεις κατά της ηγεσίας της ΕΔΕΚ.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Στεφάνου: Κακόβουλα ψέματα τα περί σχέσης ΑΚΕΛ-Ιβάν

«Από ότι φαίνεται η στήλη της Καθημερινής poticsblog, κατάντησε χαλκείο ψευδών ειδήσεων. »
Leo  |  14:39

Παίρνει αναβολή η διάσκεψη Άντρου

«Ένα χαμένο κόμμα προσπαθεί να βρει τα πόδια του που δυστυχώς του έχει κόψει ο Χριστόφιας και τώρα ο ...»
knak  |  12:44

Στο δείπνο της Συνόδου Αρχηγών Κρατών τα θέματα της Τουρκίας

«Και εμείς ακόμη κράζουμε για κόστος στη Τουρκία. Μια χώρα σαν το Ηνωμένο Βασίλειο και βρίσκεται μόνη ...»
Λευκωσιατης  |  10:40

90 news: Τελευταία Ενημέρωση