ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

90'' Αγαθαγγέλου: Όχι στο εμπαιγμό και την παγίδευση των γιατρών

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Ολοκληρώθηκε η πρώτη γεώτρηση της ExxonMobil στον στόχο «Δελφύνη» στο τεμάχιο 10 και το γεωτρύπανο έπιασε αμέσως δουλειά στον δεύτερο γεωτρυτικό στόχο, Γλαύκος. Η δεύτερη γεώτρηση δεν θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπογραμμίζει στο κρατικό κανάλι ο Υπουργός Ενέργειας. Αποτελέσματα για τις ποσότητες, ξεκαθαρίζει θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση του ερευνητικού προγράμματος. Αυτό το διάστημα, πρόσθεσε ο Γιώργος Λακκοτρύπης, γίνεται η ετοιμασία των μελετών για την έκδοση άδειας για 4 έως 5 γεωτρήσεις, συμπεριλαμβανομένης στο τεμάχιο 3 και της επιβεβαιωτικής στο κοίτασμα Καλυψώ.
  • Ξεκίνησε εντατικό διάλογο με τις επιστημονικές εταιρείες ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας, όπως συμφωνήθηκε στην σύσκεψη του Προεδρικού, την ώρα που ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, απέστειλε εμπρηστικό γραπτό μήνυμα στα μέλη του ΠΙΣ η γνησιότητα του οποίου ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Στο μήνυμα, οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αποκαλεί τις συσκέψεις υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επικοινωνιακά τεχνάσματα από πλευράς κυβέρνησης και ΟΑΥ καλώντας για άλλη μια φορά τους γιατρούς να συσπειρωθούν και να πουν όχι στον εμπαιγμό και την παγίδευσή τους, κατά την έκφρασή του, μένοντας εκτός ΓΕΣΥ.
  • Ταλαιπωρία χιλιάδων μαθητών και επιβατικού κοινού από την επ’ αόριστον απεργία των λεωφορειούχων στην Πάφο, για τη μη καταβολή του μισθού Δεκεμβρίου. Η εταιρεία δηλώνει ότι αδυνατεί να πληρώσει χωρίς πρόσθετη κρατική συνεισφορά. Το κράτος έχει να λαμβάνει λόγω υπερπληρωμών απαντά το Υπουργείο Μεταφορών και καλεί τον ΟΣΥΠΑ να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες για άρση των απεργιακών μέτρων. Σε αντίθετη περίπτωση, προειδοποιεί ότι θα λάβει όλα τα νόμιμα και ενδεδειγμένα μέτρα.
  • «Χρυσό» στην απορρόφηση κονδυλίων η Κύπρος. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Κύπρος κατατάσσεται πρώτη από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην απορρόφηση κονδυλίων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και έκτη για όλα τα Ευρωπαϊκά Ταμεία. Η Κύπρος ολοκλήρωσε μεγάλο αριθμό έργων αξιοποιώντας πλήρως τα αναπτυξιακά κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ανώτατο: Με πρακτικά απαντά στον Γ. Εισαγγελέα

«Δοξάστε τους!! Είχαν το θράσος να αποκαλύψουν τα πρακτικά της δίκης νομίζοντας ότι τους δικαιώνει! Με ...»
Yiannos  |  14:18

Αμεση ανάλυση: Υπάρχει διέξοδος στη δικαιοσύνη

«ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ… Ευχαριστώ για το σχόλιο αγαπητέ «Yianno». Ναι, τραγική η κατάσταση ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  14:08

Γ. Εισαγγελέας: Υπόνοιες για στημένες δίκες στο Ανώτατο

«Το ποιόν του κ Τριανταφυλλίδη είναι (ελπίζω) σε όλους γνωστό… Όπως λέει και ο Γενικός Εισαγγελέας, οι ...»
Yiannos  |  14:08

Κυβερνώντες σε αμηχανία

«Προς Κελαήδη= Αν ήταν το ΑΚΕΛ κυβέρνηση ηταν να βγεις με τους αγανακτισμένους πόξω από το προεδρικο!!! ...»
ΧΓΑ  |  10:56

90 news: Τελευταία Ενημέρωση

X