ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

90'' Οδυσσέας: Πράματα και θάματα στο Γ.Ν.Λευκωσίας

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Κόλαφος για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η έκθεση του γενικού ελεγκτή, ο οποίος κάνει λόγο για άκρως απογοητευτική εικόνα. Μεταξύ άλλων, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης καταγράφει κακοδιαχείριση, διασπάθιση δημόσιου χρήματος και απουσία λήψης μέτρων για την είσπραξη οφειλών είτε από ασθενείς, είτε από τον διαχειριστή της καφετέριας και άλλους ύψους πέραν των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο κύριος Μιχαηλίδης παρέπεμψε και στοιχεία στον γενικό εισαγγελέα για υπόθεση εικονικών ραντεβού από γιατρό του Δημοσίου. Η έκθεση δείχνει την ανεπάρκεια του σημερινού συστήματος, υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας, ο οποίος επισημαίνει και την αδήριτη ανάγκη της ταχείας εισαγωγής της αυτονόμησης.

  • Αποζημιώσεις ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ για ζημιές που προκλήθηκαν το 2014 θα αρχίσουν να δίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αγρότες, σύμφωνα με τον υπουργό Γεωργίας, Νίκο Κουγιάλη. Το πράσινο φως άναψε το Υπουργικό Συμβούλιο. Η πληρωμή θα γίνει μέχρι και το τέλος του 2018. Ο Νικος Κουγιάλης ανακοίνωσε επίσης, ότι το Υπουργικό αποφάσισε όπως αναθέσει όλη την αρμοδιότητα για την ευημερία των ζώων στις κτηνιατρικές υπηρεσίες.

  • Άκρως ενοχλημένο το ψευδοκράτος από την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου -Ελλάδας - Ιορδανίας. Κάνει λόγο για πολύ επικίνδυνα βήματα της ε/κ πλευράς, καθώς δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές οι συμφωνίες συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας, παραβλέποντας τα δικαιώματα των Τ/κ. Το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών σχολιάζει και το θέμα καθορισμού των συντεταγμένων των ΑΟΖ Κύπρου – Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι η ε/κ πλευρά, δεν είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης αυτού του νησιού.

  • Ρεκόρ τουριστικών αφίξεων το 2017, στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, την περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2017 οι αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε τρία εκατομμύρια εξακόσες πενήντα δύο χιλιάδες σημειώνοντας αύξηση 14,6% από το 2016 ξεπερνώντας μάλιστα τις αφίξεις που καταγράφηκαν ποτέ στην Κύπρο κατά τη διάρκεια ενός έτους. Ρεκόρ καταγράφει και για τον μήνα Δεκέμβριο, όπου κατά παράδοση είναι χαμηλός τουριστικά μήνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Τράβηξε πίσω» τις απολύσεις των υπαλλήλων ο Συνεργατισμός

«Οι τραπεζικοί υπάλληλοι, είναι οι πλέον προνομιούχοι πολίτες αυτού του κράτους. Μεταξύ άλλων, εξασφαλίζουν ...»
Joudas Iskariotis  |  06:04

Τούσκ: Στον αέρα η ευρωτουρκική σύνοδος στην Βάρνα

«Γ’ Τουρκική Εισβολή- Το δίκαιο του ισχυρότερου Του Σεραφείμ Κυκκκώτη**** Η παραβατική συμπεριφορά ...»
serafim kykotis  |  22:25

Ακιντζί: Να καλλιεργήσουν μια νέα αντίληψη διαμοιρισμού με τους Τ/κ οι Ε/κ

«Οι εκφραστες του ε/κ κεφαλαιου συνταυτιζονται με τους ναζι τραμπουκους του ΕΛΑΜ ΧρΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο πρόεδρος ...»
Russ  |  19:19

Λακκοτρύπης στην «Κ»: Το ενεργειακό πρόγραμμα συνεχίζεται

«Μονο για φανφάρες είσαστε όλοι. Τουλάχιστον μη μας κοροιδεύετε.»
ΑΝΔΡΕΑΣ  |  18:59

90 news: Τελευταία Ενημέρωση