ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στην Ζάκυνθο

Επέλαση του χιονιά από απόψε στην Ελλάδα

Kathimerini.gr

Μετά τις καταιγίδες, το χιόνι. Στα άσπρα αναμένεται να «ντυθούν» ήδη από το βράδυ της Δευτέρας αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της βόρειας χώρας και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, με υψόμετρο 500 έως 700 μέτρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση, κατά 8 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Αύριο Τρίτη, το κύμα του χιονιά θα επεκταθεί καθώς αναμένεται να χιονίσει σε όλα τα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο, σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς και της Θεσσαλίας.Στην Αττική θα χιονίσει στα ορεινά, κυρίως τη νύχτα Τρίτης προς Τετάρτη, ενώ δεν αποκλείεται νιφάδες να πέσουν και στα βόρεια προάστια.

Στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσουν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες (Ιόνιο, Πελοπόννησος, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη και Δωδεκάνησα) ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις με ένταση 8 και 9 μποφόρ.

Ζάκυνθος: Νεροποντής συνέχεια & καταμέτρηση των ζημιών

Χθες, ένας 33χρονος έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η σορός του άνδρα βρέθηκε περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του.

Τις ζημιές που άφησε πίσω της η σφοδρή νεροποντή που έπληξε την Ζάκυνθο, τα ξημερώματα της Κυριακής, καταγράφουν συνεργεία του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας του νησιού.

Εν τω μεταξύ, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μία δυνατή μπόρα ξέσπασε στην Ζάκυνθο, δημιουργώντας εκ νέου προβλήματα, προκαλώντας κατολισθήσεις με αποτέλεσμα να κλείσουν αρκετοί δρόμοι και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση