ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι εκτυπωτικές λύσεις της Samsung

Δελτίο Τύπου

«Η αναγνώριση των εκτυπωτικών λύσεων της Samsung από την IDC επιβεβαιώνει τη διαρκή μας δέσμευση να βοηθάμε τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους, βελτιώνοντας τον τρόπο που αξιοποιούν τα ψηφιακά έγγραφα και διαχειρίζονται τις εκτυπώσεις τους» δήλωσε ο κ. Paul Birkett, Director του τμήματος Print Operation Sales and Marketing της Samsung Europe. «Σε εποχές που κυριαρχεί η mobile και cloud εκτύπωση, η Samsung βοηθά τους πελάτες της να αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται, προσφέροντας εξελιγμένες δυνατότητες εκτύπωσης μέσω της πλατφόρμας Samsung UX. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει τυπικές εφαρμογές και εμπειρία χρήσης του περιβάλλοντος Android για να περιορίσει τις επαναλαμβανόμενες ή περιττές εργασίες μέσω προηγμένης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών».

Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί την πρώτη ανάλυση της αγοράς παρόχων υπηρεσιών διαχείρισης ροής εργασιών (Managed Workflow Services - MWS), με τη χρήση του εργαλείου αξιολόγησης MarketScape της IDC. Η έκθεση αξιολογεί τις δυνατότητες και τις επιχειρηματικές στρατηγικές των ηγετικών εταιρειών στον τομέα της εκτύπωσης για την αγορά MWS στη Δυτική Ευρώπη και αναλύει τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν την επιτυχία τους. Η έκθεση εξετάζει, επίσης, τις δυνατότητες που έχουν οι πάροχοι λύσεων να προσφέρουν στους πελάτες τους τα απαραίτητα εργαλεία και τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης για να αυτοματοποιήσουν τις εργασίες τους και τις ροές εγγράφων τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η έκθεση IDC MarketScape αναγνώρισε στη Samsung τη χρήση αναδυόμενων τεχνολογιών cloud και mobile, καθώς και καινοτόμων προϊόντων hardware και υπηρεσιών που προσφέρουν προστιθέμενη αξία και εκτείνονται πολύ πιο πέρα από την εκτύπωση. Αυτές περιλαμβάνουν υπηρεσίες επιχειρηματικής διαχείρισης των εκτυπώσεων αλλά και λήψης της ψηφιακής υπογραφής από φορητές συσκευές – υπηρεσίες που επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων IT της Samsung. H Samsung, επίσης, έλαβε πολύ θετικές κριτικές για τις συνεργασίες που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως σε θέματα παροχής λύσεων εκτύπωσης.

Η IDC επεσήμανε, επιπλέον, την ικανότητα της Samsung να αντλεί τεχνογνωσία και καινοτομία από άλλους τομείς της επιχειρηματικής της δράσης, σημειώνοντας ότι η ηγετική της θέση στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη είναι πλεονέκτημα, λόγω της διαρκώς αυξανόμενης επιρροής που έχουν οι καταναλωτές στον χώρο της εργασίας.

«Τα βασικότερα δυνατά σημεία της Samsung είναι η ανάπτυξη εφαρμογών και η χρήση καινοτόμων λύσεων που αξιοποιούν παραπάνω από μία προϊοντικές σειρές της» σημειώνεται στο IDC MarketScape. «Η επικέντρωση της εταιρείας σε θέματα ασφάλειας, σε συνδυασμό με την ταχύτατη ανάπτυξή της, βοηθά τη Samsung να προσελκύσει πιθανούς πελάτες, τη στιγμή που κάποιοι ανταγωνιστές προσπαθούν να καταρρίψουν φόβους σε θέματα ασφαλείας, που σχετίζονται με την υιοθέτηση των λύσεων».

«Οι παίκτες στην αγορά παρόχων υπηρεσιών διαχείρισης ροής εργασιών (Managed Workflow Services - MWS) συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, με στόχο να ανταποκριθούν στις απαιτητικές διαδικασίες ροής εργασιών στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζονται» δήλωσε η κα. Jacqui Hendriks, Research and Consulting Manager στην IDC European Managed Print Services and Document Solutions. «Καθιερωμένοι πρωταγωνιστές της αγοράς από τη δυτική Ευρώπη έχουν κάνει προσεκτικά βήματα και καλύπτουν με πιο "επιθετικό" τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών σε θέματα λειτουργικότητας και ροής εργασιών για συγκεκριμένες βιομηχανίες» συμπλήρωσε.

Για την επίδειξη στο πλαίσιο του MarketScape, η Samsung επικεντρώθηκε στα νέα προϊόντα και λύσεις της, περιλαμβάνοντας τη mobile λειτουργικότητα και τα «διαισθητικά» περιβάλλοντα χρήσης, τα οποία είναι κοινά για τους εκτυπωτές, τα πολυμηχανήματα, τα tablets και τα smartphones.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Geek: Τελευταία Ενημέρωση