ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Netflix επιτρέπει το κατέβασμα ταινιών και σειρών στο κινητό σας

Δίνεται στο συνδρομητή η δυνατότητα να διαλέξει μεταξύ δύο επιλογών ανάλυσης

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η δημοφιλής υπηρεσία θέασης τηλεοπτικών σειρών και ταινιών Netflix, που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα από τις αρχές του 2016, δίνει από σήμερα στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να κατεβάσουν στο κινητό τους επιλεγμένες ταινίες και σειρές, προκειμένου να τις παρακολουθήσουν όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο.

Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αναλύσεις: Standard και Higher (Κανονική και Υψηλότερη).

Η κανονική ανάλυση καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην μνήμη της συσκευής, με τις απαραίτητες θυσίες ωστόσο στον τομέα της ποιότητας εικόνας. Το Netflix υποστηρίζει ότι η ποιότητα της εικόνας στην Standard επιλογή είναι ελαφρώς χαμηλότερη, ωστόσο μεταφορτώνεται στη συσκευή πιο γρήγορα.

Στον αντίποδα, η επιλογή της Υψηλότερης ποιότητας παρέχει καλύτερη ανάλυση της εικόνας, καταλαμβάνοντας ωστόσο περισσότερο χώρο στην αποθηκευτική μνήμη της συσκευής, ενώ και η μεταφόρτωση, όπως είναι φυσικό, απαιτεί περισσότερο χρόνο, εξαιτίας των αυξημένων δεδομένων που απαιτούνται.

Η νέα δυνατότητα παρέχεται με την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής τόσο σε iOS περιβάλλον όσο και σε Android και παρά το γεγονός ότι αφορά συγκεκριμένες σειρές και ταινίες, το Netflix σκοπεύει να επεκτείνει περαιτέρω το νέο χαρακτηριστικό.

Η συγκεκριμένη παροχή είχε αντιμετωπιστεί στο παρελθόν με ιδιαίτερο σκεπτικισμό από στελέχη της εταιρείας, ωστόσο φαίνεται ότι η έλλειψη γρήγορης σύνδεσης στο Internet σε ορισμένες χώρες, αλλά και η δυνατότητα που παρέχουν οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες Amazon Video και πρόσφατα το Vulu, για θέαση των σειρών τους εκτός σύνδεσης, ώθησε το Netflix να προχωρήσει στην εφαρμογή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix παρέχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα σε κάθε κατηγορία συνδρομής, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση