ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Sony Xperia Z5 Compact με all time classic design

Ακολουθώντας την παράδοσή της στα «νορμάλ» μεγέθους smartphones, η Sony πλασάρει στην αγορά των τηλεφώνων το Z5 Compact, με all time classic design που έχει καθιερώσει για τα Xperia, ελαφρώς... «παχουλό» και βαρύ απ’ ό,τι άλλα κινητά της εταιρείας, που ωστόσο σταθεροποιούν το «κράτημά» του.

Πρόκειται για μία συμπαγή κατασκευή, με αυξημένη αντοχή στο νερό και τη σκόνη, με μία πολύ καλή οθόνη 4,6 ιντσών που προσαρμόζεται άψογα στο περιβάλλον και με αυξημένη αυτονομία, έως και 2 ημέρες πλήρη φόρτιση. Διαθέτει μνήμη 2 GB και κεντρικό επεξεργαστή SnapDragon 810 –από τους ταχύτερους που κυκλοφόρησαν το 2015– προσφέροντας έτσι την ίδια ταχύτητα ανταπόκρισης με τα κορυφαία Android smartphones της χρονιάς που μας πέρασε.

Το χαρακτηριστικό, ωστόσο, του Z5 Compact, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα σχεδόν τα κινητά τηλέφωνα της κατηγορίας του, δεν είναι άλλο από την 23 Megapixel κύρια κάμερά του, με ποιοτικά οπτικά και εξειδικευμένο software ελέγχου, η οποία προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Στα συν περιλαμβάνεται, επίσης, το αξιόλογης ποιότητας video ανάλυσης 4Κ, η ικανή δευτερεύουσα... selfie κάμερα της πρόσοψης στα 5 Megapixel. Ουσιαστικά, το Xperia Z5 Compact αποτελεί το ισχυρότερο «μικρών» διαστάσεων κινητό, το ικανότερο «φωτογραφικό» smartphone που βασίζεται σε Android, αλλά και με διαφορά το καλύτερο Compact που έχει ποτέ προσφέρει η Sony.

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση