ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S7

Με οθόνη 5.1 ιντσών QHD, αδιάβροχο και με την κάρτα microSD να επιστρέφει

H Samsung παρουσίασε το Galaxy S7, τη νέα της ναυαρχίδα στα smartphones, που έκλεψε την παράσταση στο Mobile World Congress μιας και οι φήμες που αφορούσαν τα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έπαψαν τους τελευταίους μήνες.

Με οθόνη 5.1 ιντσών QHD, αδιάβροχο και με την κάρτα microSD να επιστρέφει, το νέο Galaxy S7 μπορεί να μην διαφέρει και πολύ σχεδιαστικά από τον προκάτοχό του, ωστόσο, οι αλλαγές στο εσωτερικό του αποτελούν αλλαγές ουσίας.

Το νέο κινητό τηλέφωνο διατίθεται με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 ή με έναν Exynos 8890, με κάμερα 12 Megapixel, μπαταρία 3000 mAh, με ενσωματωμένη μνήμη 32 GB και με μνήμη RAM 4 GB.

H επιστροφή της κάρτας microSD έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς της Samsung, μιας και η επέκταση της μνήμης ήταν κάτι που είχαν στερηθεί όσοι απέκτησαν την προηγούμενη συσκευή, ενώ το γεγονός πως το S7 είναι και αδιάβροχο αποδεικνύει πως οι Κορεάτες επανέφεραν όχι ένα αλλά δύο σημαντικά στοιχεία του S5 τα οποία έλειπαν από το S6.

Η έκδοση με την κυρτή οθόνη, Galaxy S7 Edge, διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών και μια τεράστια μπαταρία των 3600mAh.

Διαθέτει επίσης επεξεργαστή Snapdragon 820 ή Exynos 8890, κάμερα 12 Megapixel, μνήμη RAM 4 GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και επέκταση μνήμης με κάρτα microSD.

Η κάμερά του έχει διάφραγμα f/1.7 και μπορεί να τραβήξει καλύτερες φωτογραφίες ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ το Always on Display που διαθέτει είναι ένας έξυπνος τρόπος προβολής της ώρας, της ημερομηνίας και των σημαντικών ειδοποιήσεων στην οθόνη, χωρίς αυτή να ανάβει ολόκληρη και να σπαταλά έτσι μπαταρία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση