ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Samsung Galaxy Tab S2 9.7''

Η τελευταία προσθήκη στη συλλογή των Galaxy tablets διαθέτει υψηλής ευκρίνειας οθόνη τύπου Super AMOLED, για να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες ανάγνωσης και θέασης οποιουδήποτε ψηφιακού περιεχομένου, ενώ ο μοντέρνος του σχεδιασμός με το λεπτότερο και ταυτόχρονα ελαφρύτερο μεταλλικό σώμα της αγοράς, προσφέρει δυναμικές λειτουργίες και βελτιωμένες επιλογές σε επίπεδο παραγωγικότητας και multitasking.

Εξαιρετικά λεπτό (Πάχος: 5,6 mm) και ελαφρύ σαν πούπουλο (Βάρος: 389 gr) το 9,7 ιντσών Samsung Galaxy Tab S2 είναι σχεδιασμένο για άνετη ανάγνωση και παρακολούθηση e-books, περιοδικών, ιστοσελίδων και newsfeeds, χωρίς να χρειάζεται περιττό scrolling.

Με βαθύτερη αντίθεση και μεγαλύτερη ανάλυση στη λεπτομέρεια, με φυσικές αποχρώσεις στο 94% και ζωντανά χρώματα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν με απόλυτη λεπτομέρεια, συλλογές από φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να κάνουν ξεκούραστα τις ηλεκτρονικές τους αγορές.

Κύριο χαρακτηριστικό του Galaxy Tab S2 είναι η ευκολία στη μεταφορά και στη χρήση του με το ένα χέρι, προσφέροντας έτσι πιο εύκολη φορητότητα και ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις των χρηστών που αποζητούν την απόλυτη παραγωγικότητα.

Η συσκευή κυκλοφορεί παρέχοντας δωρεάν για δύο χρόνια την cloud αποθήκευση έως και 100 GB αρχείων μέσω του OneDrive, ενώ είναι συμβατή με το ενισχυμένο Book Cover Keyboard, που συνδυάζει την άνεση ενός παραδοσιακού πληκτρολογίου με μία επιφάνεια αφής για χρήση εν κινήσει.

Με ενσωματωμένο αισθητήρα ασφαλείας δακτυλικού αποτυπώματος «Fingerprint Scanner», επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στη συσκευή, με το απλό άγγιγμα του βασικού κουμπιού, ενώ η διαχείριση της συσκευής γίνεται ακόμη πιο απλή με τη λειτουργία του «Smart Manager», προβάλλοντας τις ρυθμίσεις αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων φόρτισης της μπαταρίας, της χωρητικότητας και της μνήμης, για τους χρήστες που θέλουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη συσκευή τους.

Το Galaxy Tab S2 προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα multitasking, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα μέσω Pop-Up Window, βελτιωμένο τρόπο αρχειοθέτησης που καθιστά την εύρεση αρχείων ευκολότερη, αλλά και τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης του μέχρι και τα 128 GB, μέσω κάρτας μνήμης MicroSD.

Το Samsung Galaxy Tab S2 διατίθεται σε ειδική τιμή στα καταστήματα Bionic από €485.00

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση

X