ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Samsung Galaxy A5

Το Samsung GALAXY A5, το πρώτο smartphone της Samsung αποτελούμενο εξολοκλήρου με μεταλλικό σώμα, του οποίου η ανώτερη ποιότητα γίνεται αισθητή όταν το κρατάτε στο χέρι σας, διαθέτει πρωτοποριακό, πολυτελή σχεδιασμό και μία εντυπωσιακή οθόνη HD sAMOLED 5 ιντσών.

Ο τετραπύρηνός του επεξεργαστής 1,2 GHz προσφέρει πρωτόγνωρες ταχύτητες, καθώς επίσης και απερίσπαστη απόλαυση βίντεο, μουσικής και πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα. Με το LTE Cat 4 οι λήψεις γίνονται πολύ γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο, ενώ το ολοκαίνουριο περιβάλλον χρήσης προσφέρει μεγάλη ποικιλία θεμάτων στο Samsung GALAXY A5.

Νέοι ήχοι κλήσης, έναρξης, αφής και ειδοποιήσεων εναρμονίζονται απόλυτα με τη διάθεση και το στυλ σας, ενώ η οθόνη Super Amoled και η τεχνολογία Adapt Display του Samsung GALAXY A5 εξασφαλίζουν ολοζώντανα χρώματα που προσαρμόζονται έξυπνα στις συνθήκες περιβάλλοντος.

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Ultra, μειώνει δραστικά την κατανάλωση της μπαταρίας, διακόπτοντας τις μη απαραίτητες λειτουργίες και εξασφαλίζοντας ότι η συσκευή παραμένει διαθέσιμη όταν τη χρειάζεστε, χωρίς να χάνετε με αυτόν τον τρόπο σημαντικές κλήσεις λόγω εξαντλημένης μπαταρίας.

Με το Samsung GALAXY A5 οι selfies γίνονται ακόμη πιο μοναδική εμπειρία, αφού το λογισμικό ανίχνευσης εικόνας και αναγνώρισης φωνής, ενεργοποιεί την κάμερα με τη φωνή ή την κίνηση της παλάμης σας, χωρίς να χρειάζεται να πατάτε κάποιο κουμπί, ενώ με τη λειτουργία Wide Selfie μπορείτε να τραβάτε πανοραμικά selfies συγχωνεύοντας τρεις φωτογραφίες σε μία τέλεια ομαδική selfie, με λήψη από αριστερά προς τα δεξιά.

Το Samsung GALAXY A5 κυκλοφορεί σε 3 μοναδικά χρώματα, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη δική σας προσωπικότητα και στυλ.

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση

X