ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Note7 συνδυάζει τις δυνατότητες του S Pen με λειτουργίες ασφαλείας

Το Samsung Galaxy Note7, που παρουσιάστηκε χθες, θέτει νέα στάνταρτ για τις συσκευές με μεγάλη οθόνη.

Φέρει μία εκλεπτυσμένη κατασκευή, υψηλής ποιότητας υλικά, καθώς και τον μοναδικό συμμετρικό edge σχεδιασμό.

Προσφέρει ανθεκτικότητα στο νερό, τόσο όσον αφορά τη συσκευή όσο και το S Pen, κορυφαία ασφάλεια, που συνδυάζει το Samsung Knox με βιομετρικές πιστοποιήσεις συμπεριλαμβανομένης και της νέας λειτουργίας για σάρωση της ίριδας του ματιού, αλλά και εντυπωσιακές λειτουργίες ψυχαγωγίας, με δυνατότητα μετάδοσης βίντεο σε ποιότητα HDR.

Galaxy Note7 S Pen

Το βελτιωμένο S Pen του νέου Note είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο γραφής. Οι χρήστες μπορούν να ζωντανέψουν τις ιδέες τους κατά τη στιγμή της έμπνευσης, χωρίς να ξεκλειδώσουν την οθόνη, χρησιμοποιώντας το Screen off memo και απλά τοποθετώντας τη σημείωση στην Always On οθόνη.

Επίσης, τo S Pen δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται GIF animations εύκολα, χάρη στο Smart Select. Επιπλέον, οι νέες λειτουργίες του Air Command, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών “Magnify” και “Translate”, επιτρέπουν στους χρήστες να μεγεθύνουν την οθόνη ή να αλλάξουν γλώσσες με μια απλή κίνηση του S Pen.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Σε συνδυασμό με το Samsung Knox, μία κορυφαία πλατφόρμα στον τομέα της ασφάλειας, το Galaxy Note7 προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα, μέσω εξαιρετικά προηγμένων βιομετρικών πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένου του σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος και της τεχνολογίας για σάρωση της ίριδας.

Το Galaxy Note7 προσφέρει περισσότερες επιλογές ταυτοποίησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το κινητό τους, όπου κι αν βρίσκονται ή ότι κι αν κάνουν.

 

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση