ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Samsung Galaxy Note 7

Ίσως το καλύτερο κινητό στον κόσμο

Του Δημήτρη Γιόκκα

Η Samsung θέτει με το ολοκαίνουριο Galaxy Note7 νέα πρότυπα για τα smartphones με μεγάλη οθόνη, παρουσιάζοντας μία συσκευή καινοτόμων χαρακτηριστικών, που φέρει εκλεπτυσμένη κατασκευή και υψηλής ποιότητας υλικά. Κομψή εμφάνιση και κατασκευαστική αξία συνδυάζονται με την ανθεκτικότητα στο νερό (τόσο όσον αφορά στη συσκευή όσο και στο S Pen), αλλά και με κορυφαία ασφάλεια. Ασφάλεια που συνδυάζει το Samsung Knox με βιομετρικές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της νέας λειτουργίας για σάρωση της ίριδας του ματιού.

Το Galaxy Note 7 προσφέρει επιπρόσθετα δυνατότητα μετάδοσης βίντεο σε ποιότητα HDR, επιτυγχάνοντας έτσι τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και ψυχαγωγίας. Στόχος των κατασκευαστών του ήταν να ανταποκριθούν στους όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς ζωής, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν όσο γίνεται περισσότερα πράγματα, με περισσότερη ευκολία, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

S Pen: Το εργαλείο που ζωντανεύει τις ιδέες

Το βελτιωμένο Galaxy Note7 S Pen είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο γραφής. Είναι ο τρόπος για να κάνει κανείς περισσότερα πράγματα, με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Οι χρήστες μπορούν να ζωντανέψουν τις ιδέες τους κατά τη στιγμή της έμπνευσης, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσουν την οθόνη, χρησιμοποιώντας το Screen Off Memo και τοποθετώντας απλώς τη σημείωση στην Always On οθόνη. Τo S Pen δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται με ευκολία GIF animations, χάρη στο Smart Select. Απ’ εκεί και πέρα, οι νέες λειτουργίες του Air Command, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών Magnify και Translate, επιτρέπουν στον χρήστη να μεγεθύνει την οθόνη ή να αλλάξει γλώσσες με μία απλή κίνηση του S Pen. Το δε Samsung Notes αποτελεί νέα ενιαία εφαρμογή, που επιτρέπει στους χρήστες να κρατήσουν χειρόγραφες σημειώσεις, να ζωγραφίσουν ή να επεξεργαστούν τα σημειώματα.

Η λεπτότερη μύτη των 0,7 χλστ., όπως και η βελτιωμένη ευαισθησία στην πίεση, εγγυούνται πως το νέο S Pen γράφει με ευκολία και με ακρίβεια, χωρίς να απέχει πολύ από την εμπειρία χρήσης ενός πραγματικού στυλό. Με την ξεγνοιασιά που προσφέρει η πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό, το νέο S Pen επιτρέπει στους χρήστες να σημειώνουν τις σκέψεις τους ακόμη και όταν η οθόνη του κινητού τους είναι βρεγμένη.

Ασφάλεια εν ριπή οφθαλμού

Σε συνδυασμό με το Samsung Knox, κορυφαία πλατφόρμα στον τομέα της ασφάλειας, το Galaxy Note7 προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και «ιδιωτικότητα», μέσω εξαιρετικά προηγμένων βιομετρικών πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένου του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και της τεχνολογίας για σάρωση της ίριδας. Το Note7 προσφέρει περισσότερες επιλογές ταυτοποίησης, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιεί κανείς το κινητό του, όπου κι αν βρίσκεται και ό,τι κι αν κάνει.

Με τη λειτουργία Secure Folder (έναν ξεχωριστό φάκελο που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο πιστοποίησης) το Note7 ανεβάζει το επίπεδο εμπιστοσύνης των χρηστών, αφού η ασφάλεια που παρέχει σχετικά με τις ιδιωτικές και προσωπικές τους πληροφορίες είναι ασυναγώνιστη. Άξιο αναφοράς είναι πως η τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να πιστοποιήσει τις ασφαλείς αγορές που γίνονται μέσω της υπηρεσίας Samsung Pay.

Ανώτερο επίπεδο ψυχαγωγίας

Το Galaxy Note7 διαθέτει κομψή, κυρτή οθόνη των 5,7 ιντσών QHD Super AMOLED, προσφέροντας πιο ζωντανή εικόνα στο smartphone. Έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει HDR βίντεο, επιτρέποντας μία κινηματογραφική εμπειρία που περιλαμβάνει φωτεινότερα χρώματα και βαθύτερο μαύρο. Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα πακέτο παιχνιδιών μέσω του Google Play, που περιλαμβάνει κορυφαίους τίτλους video games, πιο εύκολη διαδικασία αγοράς τους και άλλα οφέλη για τον νέο χρήστη.

Συνδυάζοντας το Note7 με το νέο Gear VR της Oculus, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν υψηλής ποιότητας εικονική πραγματικότητα σχεδόν οπουδήποτε. Η Super AMOLED οθόνη και ο ισχυρός επεξεργαστής της συσκευής προσφέρουν καθηλωτική εμπειρία, ενώ η μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη βιβλιοθήκη εφαρμογών, φωτογραφιών, παιχνιδιών κ.λπ., τοποθετεί τους χρήστες στο κέντρο της δράσης.

Κάμερα, μνήμη και μπαταρία

Το Galaxy Note7 είναι εξοπλισμένο με την προηγμένη φωτογραφική μηχανή που πρωτοεμφανίστηκε στα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge. Η τεχνολογία dual- pixel, το ευρύ διάφραγμα και η γρήγορη αυτόματη εστίαση συνδυάζονται, ώστε να δημιουργήσουν καθαρές και όμορφες φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εκτός από τα 64GB της εσωτερικής μνήμης, το Galaxy Note7 προσφέρει δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου και υποστηρίζει microSD έως και 256GB. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3.500mAh, προσφέρει ευκολία στη διαχείριση της μπαταρίας μέσω του Smart Manager και φορτίζει γρήγορα, χρησιμοποιώντας τη νέα θύρα USB-C. Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε το Galaxy Note7 οπουδήποτε υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Το Galaxy Note7 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τις 2 Σεπτεμβρίου στα εξής χρώματα: Blue Coral, Silver Titanium και Black Onyx.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση