ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Apple παρουσίασε το νέο iPhone 7 (φώτο)

Αδιάβροχο και χωρίς υποδοχή ακουστικών το νέο κινητό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Apple αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείες, iPhone 7 και iPhone 7 Plus, οι οποίες μας είχαν απασχολήσει εδώ και πάρα πολλούς μήνες τους θαυμαστές των iOS.

Αρχικά, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του iPhone 7 είναι η αντοχή στο νερό χάρη στην πιστοποίηση IPx7, που η Apple αποφάσισε να το υιοθετήσει φέτος. Μπορεί να αντέξει κάτω από 1 μέτρο νερού για 30 λεπτά και να βγει άθικτο. Έρχεται με στερεοφωνικά ηχεία και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας.

Πλέον τα ακουστικά αποτελούν παρελθόν καθώς η υποδοχή έφυγε και τα ακουστικά μπαίνουν μέσω της lightning port ή Bluetooth ηχείων.

Μέσα στο κουτί του iPhone 7 η Apple περιλαμβάνει EarPod ηχεία με lightning καλώδιο, αλλά και 3.5mm to Lightning port adapter.

H Apple δεν έχει κάνει ακόμη την ανακοίνωση, αλλά διέρρευσε κατά λάθος το video, στο οποίο εμφανίζονται iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε μαύρο χρώμα, με το δεύτερο να έχει διπλή κάμερα στην πλάτη.

Η κάμερα φτάνει στα 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8 aperture και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Διαθέτει six-element φακό, ο αισθητήρας είναι 60% πιο γρήγορος και 30% πιο αποδοτικός σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνουν διαθέσιμα από 16 Σεπτεμβρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση