ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα ατού το νέου iPhone

ΠΗΓΗ: skai.gr

To νέο iPhone 7 είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη, διαθέτει υψηλής ανάλυσης κάμερα και η τιμή του ξεκινά από τα 649 δολάρια.

Φέρει κάμερα 12 megapixel, ενώ η «Plus» έκδοση, που αρχίζει από τα 769 δολάρια, διαθέτει δύο κάμερες. Επίσης, απουσιάζει- όπως είχε γίνει ήδη γνωστό- η αναλογική υποδοχή/ βύσμα για τα ακουστικά.

Στο νέο μοντέλο τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή θα συνδέονται από το port φόρτισης, που επίσης θα συνεργάζεται με τα νέα ασύρματα ακουστικά, τα Air Pods, που θα αρχίσουν να διατίθενται τον Οκτώβριο και θα κοστίζουν 159 δολάρια.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται νέες δυνατότητες στο home button, που πλέον αντιλαμβάνεται το πόσο δυνατά πιέζεται και παρέχει feedback μέσω δόνησης. Όσον αφορά στην αντοχή στο νερό, μπορεί να βυθιστεί σε βάθος ενός μέτρου μέχρι και για 30 λεπτά.

To iPhone 7 διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών Retina HD IPS, με ανάλυση 1134x750 στα 326 ppi, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus φέρει οθόνη 5,5 ιντσών Retina HD IPS, με ανάλυση 1920x1080 στα 401 ppi. Επίσης, οι οθόνες είναι κατά 25% πιο φωτεινές.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση