ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ανακοίνωση της Samsung σχετικά με το Note 7

H Samsung έχει δεσμευτεί να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη πολύ σοβαρά οποιοδήποτε περιστατικό αναφερθεί από τους αξιότιμους πελάτες της. Σε απάντηση στα πρόσφατα περιστατικά που αναφέρθηκαν σχετικά με τα νέα Galaxy Note7, πραγματοποιήσαμε ενδελεχή έρευνα και εντοπίσαμε ένα θέμα που περιορίζεται στην μπαταρία του κινητού.

Έχει αναφερθεί ένας μικρός αριθμός περιστατικών παγκοσμίως και επί του παρόντος διεξάγουμε ενδελεχή έλεγχο με τους προμηθευτές μας για να εντοπίσουμε μπαταρίες στην αγορά που πιθανώς να έχουν επηρεαστεί. Ωστόσο, επειδή η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για εμάς στη Samsung, έχουμε σταματήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note7.

Για τους πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους συσκευές Galaxy Note7, θα αντικαταστήσουμε εθελοντικά την συσκευή τους με μία καινούργια, ξεκινώντας από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Αναγνωρίζουμε την αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί στην αγορά, αλλά αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται για να εξασφαλίσουμε ότι η Samsung συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας για να εξασφαλίσουμε ότι η διαδικασία της αντικατάστασης θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή και αποτελεσματική.


Πρόγραμμα ανταλλαγής του Samsung Galaxy Note7

Συνιστούμε στους κατόχους του Galaxy Note7 στην Ελλάδα να επωφεληθούν από το πρόγραμμα ανταλλαγής, μέσω του οποίου μπορούν να αντικαταστήσουν το Galaxy Note7, που ήδη έχουν, με ένα νέο.

Η διαδικασία ανταλλαγής θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Οι κάτοχοι του Galaxy Note7 καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στα τηλέφωνα:

από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και
από κινητό: 210 6897691
και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό).

Η ανταλλαγή θα γίνεται στα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung.

Αν έχετε προ-παραγγείλει το Galaxy Note7 και περιμένετε την παράδοσή του, απολογούμαστε για την καθυστέρηση. Θα είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε το νέο Galaxy Note7 μέσω του επίσημου δικτύου διανομής το συντομότερο δυνατό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.samsung.com/gr/note7exchange/

 

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση