Kathimerini.com.cy
Η δημιουργική «τρέλα» της Joulietta James έχει φέρει και το φανατικό κοινό. Με εξαιρετικές πρώτες ύλες αλλά και αρώματα της Κύπρου, φτιάχνει δημιουργικά γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής, cakes και υπέροχα signature σοκολατάκια. Αυτό με γέμιση σύκου και ούζου κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο το 2016 στα International Chocolate Awards Mediterranean Competition. Γαλλική τέχνη, πλούσια γεύση, γενναιοδωρία και ευγένεια.
Δ-Σ 09.30-18.00
Αλέξανδρου Υψηλάντη 16, Πάφος
Μάθετε περισσότερα για το «Joulietta Chocolatier» στον οδηγό Wiz
Δείτε περισσότερα εστιατόρια και μπαρ στον οδηγό Wiz