ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αργυρό μετάλλιο από την Εθνική Ομάδα Νέων Μαγειρικής

Το Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Νέων Μαγειρικής σε διαγωνισμό που διεξήχθη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στους Ολυμπιακούς αγώνες μαγειρικής στην Ερφούρτη της Γερμανία όπου διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια.

Με αίσθημα συγκίνησης και περηφάνειας, τόσο ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου όσο και τα μέλη του μετέφεραν ανεξαιρέτως σε όλους τους καταξιωμένους σεφ της Εθνικής Ομάδας Νέων τα συγχαρητήρια τους. Διαγωνίστηκαν ενωμένοι, με αφοσίωση και σκληρή δουλειά βγαίνοντας νικητές σε ένα από τα ψηλότερα βάθρα του διαγωνισμού. Οι κόποι τους αλλά και οι προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν.

Όπως κάθε διαγωνισμό εκπροσώπησαν την χώρα μας επάξια με βάση τις άριστες επαγγελματικές τους δεξιότητες με αισιοδοξία και αίσθημα ευθύνης. Η Εθνική Ομάδα Νέων Μαγειρικής έχει θέσει πλέον τον πήχη της χώρας μας πολύ ψηλά κερδίζοντας το αργυρό σε ένα τόσο σημαντικό παγκόσμιο διαγωνισμό.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου δίνει τα συγχαρητήρια του και στον Ανώτερο Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Μαγειρικής, Παναγιώτη Χαραλάμπους όσο επίσης και στον Αντώνη Νικολάου που με αγάπη αλλά και σκληρή δουλειά εργάζονται αδιάκοπα μαζί με τις Ομάδες για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στους διαγωνισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και άλλες πολλές επιτυχίες γιατί πραγματικά το αξίζουν!

Μπράβο στους νέους Σεφ μας, μπράβο στο νέο αίμα της μαγειρικής τέχνης στην Κύπρο. 

 

Γαστρονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X