ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:20
 

Σιγοψημένο μοσχάρι με μπριάμ

Μοσχαράκι σιγοψημένο με μεράκι για όλη την οικογένεια

Newsroom K

Υλικά

800 γρ. μοσχάρι, προτιμότερο σπάλα, σε κύβους 2 - 3 εκ.
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, χοντροκομμένα
4 μέτρια κολοκύθια, το καθένα κομμένο σε 4 κομμάτια
4 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
οι καρδιές από 4 αγκινάρες, φρέσκες ή κατεψυγμένες, κομμένες σε 4 κομμάτια
700 γρ. ντομάτες ώριμες, χοντροτριμμένες
1/2 λίτρο σπιτικός ζωμός βοδινού ή νερό
2 κουτ. σούπας γούστερ σος (άρτυμα που βρίσκουμε σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1/2 κουτ. γλυκού κανέλα, σκόνη
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μερίδες: 6                   Προετοιμασία: 20'

Χρόνος: 3 ώρες + 30΄ Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριας Δυσκολίας


Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Bάζουμε το κρέας με όλα τα λαχανικά σε μια γάστρα και τα αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζωμό ή το νερό με τη σάλτσα worcestershire, τη μουστάρδα, την κανέλα, το ελαιόλαδο και περιχύνουμε το κρέας με τα λαχανικά. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε για περίπου 3½ ώρες, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά και να δέσει η σάλτσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Όχι Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στην κάθοδο Ελλαδιτών ιατρών

«ΚΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ???????»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  13:54

Όχι Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στην κάθοδο Ελλαδιτών ιατρών

«Οι φοροφυγαδες χρυσοπληρωμενοι γιατροι γνωριζουν πολυ καλα οτι δεν μπορουν να ανακοψουν τους ελλαδιτες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:08

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Κε Hourican, αν η συζήτηση βλάπτει την Τρ. Κύπρου, σκεφτείτε να αλλάξετε δικηγόρους. Ακόμα μπορείτε ...»
Loucas  |  15:18

Το ακριβό διαζύγιο των Μπέζος

«Ολες οι γυναικες θα ηθελαν να ειναι στην θεση της κας μπεζου!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:31

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση

Εκείνο που απογειώνει αυτό το πιάτο είναι το σουσάμι – έχει ροδίσει, έχει τη γεύση ξηρού καρπού και είναι πολύ αρωματικό

Κοτόπουλο με σουσάμι

Αντί για αλεύρι ή πατατάλευρο, σε αυτή τη συνταγή πανάρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο με σουσάμι
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΣΥΝΤΑΓΕΣ
X