ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το μαγιό που σου ταιριάζει σύμφωνα με τον σωματότυπό σου

Το απαραίτητο καλοκαιρινό κομμάτι της γκαρνταρόμπας πρέπει να διαλεχτεί με προσοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά. Τα μπανάκια στη θάλασσα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, «χρωματίζοντας» τις καλοκαιρινές μας ημέρες με την απαραίτητη ραστώνη που χρειαζόμαστε για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας.

Απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, τώρα το καλοκαίρι, δεν είναι άλλο από το μαγιό και η επιλογή του κατάλληλου μαγιό με βάση τον σωματότυπό μας είναι μία σημαντική αγορά.

Υπάρχουν μερικά κόλπα τα οποία πρέπει να έχετε υπόψη σας προτού να βγείτε στα καταστήματα για αυτή την αγορά:

1) Εάν έχετε μεγάλο στήθος, τότε πρέπει να αποφύγετε βολάν, κρόσσια και έντονα σχέδια στο επάνω μέρος του μαγιό. Από την άλλη, αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο επάνω μέρος του μαγιό πρέπει να τα προτιμάτε.

2) Εάν ανήκετε στις γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος, πρέπει επίσης να αποφεύγετε και τα στράπλες μαγιό.

3)Από την άλλη, οι γυναίκες που έχουν έντονες καμπύλες, προτρέπονται να αποφεύγουν τα μικροσκοπικά μπικίνι. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφεύγουν να επιλέγουν κάτω μέρος μαγιό που να είναι φαρδύ, διότι με αυτόν τον τρόπο θα τονίζουν την περιφέρεια. Οι γυναίκες με έντονες καμπύλες καλό θα ήταν, επίσης, να αποφεύγουν τα μεγάλα και έντονα σχέδια και να προτιμήσουν, αντί αυτών, κάτι μονόχρωμο και διακριτικό.

4) Τα λεγόμενα «τριγωνάκια» μαγιό κολακεύουν ιδιαίτερα το μικροκαμωμένο και λεπτεπίλεπτο σώμα.

5) Το μαγιό που είναι σε στυλ pin up, το οποίο φέτος είναι ιδιαίτερα στη μόδα, είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες που έχουν επίπεδη κοιλιά.

6) Από την άλλη, όσες γυναίκες δεν έχουν επίπεδη κοιλιά, καλό είναι να αποφεύγουν το pin up μαγιό, γιατί θα καταφέρουν αν την τονίσουν και να επιλέγουν τα ολόσωμα μαγιό, που θα τις δείχνουν πιο κομψές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση