ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρία hair trends και πώς να τα πετύχετε

Σινιόν, μπούκλες και ponytail

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι τάσεις που κυριαρχούν για τη σεζόν είναι αρκετές, τόσες όσες και οι σκέψεις για το τι χτένισμα να επιλέξουμε σε κάθε έξοδο. Εμείς ξεχωρίσαμε 3 τάσεις και σας συμβουλέυουμε με tips πώς να τις πετύχετε και με ποια προιόντα.

Knot
Το σινιόν απογειώνει τη θηλυκή και σοφιστικέ πλευρά κάθε γυναίκας και είναι και πάλι επίκαιρο ως η κομψότερη τάση της σεζόν. Σε προηγούμενες σεζόν είδαμε τους κότσους περίτεχνους και εντυπωσιακούς, φέτος είναι όσο πιο λιτοί και απλοί γίνεται, όπως οι κότσοι των μπαλαρίνων.

Το είδαμε: Valentino, Βοss, Christian Dior
Tip: Για λαμπερό αποτέλεσμα από τη ρίζα ως τις άκρες χρησιμοποιήστε προϊόν το οποίο χαρίζει λάμψη και κράτημα.
Μust products: Ένα styling προϊόν για προστασία, ενυδάτωση, κράτημα και γυαλιστερή όψη όπως το Instant Hydrating styling mask από Νashi Argan και το Luxe oil Reconstructive elixir for keratin protection της Wella Professionals.

Low ponytail
Less is more που σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περνάμε ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη αφού μπορούμε να ξεχωρίσουμε με απλά χτενίσματα. Αν θέλετε να είστε πάντα in αλλά και περιποιημένη δεν έχετε παρά προτιμήσετε μια χαμηλή αλογοουρά η οποία ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα και προσθέτει μοντέρνο touch.

Το είδαμε: Cédric Charlier, Salvatore Ferragamo, Prabal Gurung
Τip: Για να κάνετε το look σας πιο εντυπωσιακό χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό αξεσουάρ μαλλιών το οποίο θα αναδείξει το look σας αμέσως.
Μust products: Το μυστικό για μια αλογοουρά με φυσική κίνηση είναι το πέρασμα με σπρέι όπως το Super shine light spray της Orofluido ή λαδάκι όπως το Extraordinary oil της L’Oreal Paris για μεταξένια μαλλιά με λάμψη.

Waves
Ελκυστικές μπούκλες με πλούσιο όγκο και ρετρό επιρροές, με ανάλαφρη κίνηση στη ’50s εκδοχή βγάζουν προς τα έξω την αισθησιακή πλευρά κάθε γυναίκας και είναι το απόλυτο do για τον φετινό χειμώνα. Επίσης στα catwalks των σχεδιαστών είδαμε και επιρροές από τη δεκαετία του ’20 με τα χτενίσματα αυτά να αναδεικνύουν μια πιο σαγηνευτική πλευρά.

Το είδαμε: Marc Jacobs, Gucci
Tip: Χρησιμοποιήστε ζεστά μεσαία rollers στις ρίζες των μαλλιών και τυλίξτε τα υπόλοιπα σε εναλλασσόμενες κατευθύνσεις, σχηματίζοντας κυματισμούς. Αν θέλετε ένα πιο “στημένο” look μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σίδερο για να δημιουργήσετε τις μπούκλες, να τις σχηματίσετε και ακολούθως να τις σταθεροποιήσετε με τσιμπιδάκια για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X