ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μύθοι και αλήθειες γύρω από την ομορφιά

Τι πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι πάντοτε όμορφη και εντυπωσιακή

Newsroom K

Στην προσπάθειά σου να δείχνεις όσο το δυνατόν περισσότερο όμορφη και λαμπερή, σίγουρα έχεις ακούσει διάφορες φήμες, οι οποίες αναρωτιέσαι εάν βασίζονται στην πραγματικότητα ή όχι. Σου ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πιο κάτω δύο σημαντικούς μύθους γύρω από την ομορφιά που πρέπει να έχεις υπόψη σου, καθώς και δύο σημαντικές αλήθειες που δεν πρέπει να αγνοείς!

Μύθος:
Είναι μύθος ότι η ήλιος εξαφανίζει τα σημάδια από τα σπυράκια. Στην πραγματικότητα, αυξάνει την παραγωγή λίπους των κυττάρων προκαλώντας ακμή. Γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντική σε καθημερινή βάση η χρήση αντηλιακού με oil-free (μη λιπαρή) σύνθεση που θα προστατέψει την επιδερμίδα και θα τη βοηθήσει να επουλώσει τα σημάδια από τα σπυράκια.

Αλήθεια: Δεν πρέπει να βιάζεστε με την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρετε λίγη ποσότητα από το βαζάκι να την απλώσετε στις παλάμες σας και να τρίψετε τις παλάμες σας. Ζεσταίνοντας την κρέμα τη βοηθάτε να απλωθεί καλύτερα στην επιδερμίδα.

Μύθος: Τα καλλυντικά και τα πινέλα ζουν για πάντα! Όχι. Εάν παρατηρήσετε από την ημέρα που θα τα ανοίξετε έχουν κατά μέσο όρο 12 μήνες ζωής (αναγράφετε πάντα στο πίσω μέρος της συσκευασίας). Επίσης, πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή στα πινέλα. Έχει αποδειχθεί ότι είναι συχνά υπεύθυνα για την επανεμφάνιση του εφιάλτη της ακμής. Φροντίζετε να τα πλένετε με dettol συχνά και να μην τα μοιράζεστε με φίλες, καθώς και να τα αλλάζετε όταν περάσει περίπου ένας χρόνος.

Αλήθεια: Μη βιάζεστε στην αγορά των καλλυντικών σας. Η πιο σωστή κίνηση είναι να ζητήσετε δείγμα, να το πάρετε σπίτι και να τεστάρετε εάν πραγματικά σας ταιριάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση