ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να πετύχετε το ιδανικό επιμελώς ατημέλητο look

Ο Anthony Turner για τη Μοroccanoil μας εξηγεί πώς το πέτυχε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία μιας ανέμελης κόμης, σχεδόν φυσικής, με έντονο rock-n-roll αποτέλεσμα; Ο Anthony Turner για τη Μοroccanoil μας εξηγεί πώς πέτυχε το ιδανικό επιμελώς ατημέλητο look ειδικά για το show Missoni FW2016-17, και μας οδηγεί βήμα βήμα:

- Ξεκινήστε σε νωπά μαλλιά εφαρμόζοντας στις ρίζες το Moroccanoil Root Boost, χωρίζοντας τα σε τμήματα, ώστε να απορροφηθεί τέλεια το προϊόν και να επιτευχθεί η ιδανική υφή για το χτένισμα.

- Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά στη μεσαία σκάλα για να μην ξεραθούν, κατά προτίμηση με το κεφάλι ανάποδα. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χτενίστε τα μαλλιά για να δημιουργήσετε ελαφρύ φυσικό κυματισμό και αφήστε την κορυφή υψωμένη για όγκο.

- Σχηματίστε χωρίστρα στη μέση χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο τμήματα και ισιώνοντας τις τούφες που βρίσκονται στο μέτωπο για να δημιουργήσετε look φράντζας.

- Στη συνέχεια, ξεκινήστε να δουλεύετε τα υπόλοιπα μαλλιά χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Molding Cream, μια εύπλαστη κρέμα που φορμάρει τα μαλλιά κάνοντας τα παράλληλα να δείχνουν φυσικά, για να πετύχετε ξεκάθαρη και έντονη υφή και στις άκρες των μαλλιών.

Σαν τελευταία πινελιά μπορείτε να τυλίξετε ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό αφήνοντας τα μαλλιά μαζεμένα από κάτω, για ένα στιλ σέξι και ατημέλητο, έτοιμο για πασαρέλα. 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση