ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χάκερ δημοσίευσε στο διαδίκτυο προσωπικές φωτογραφίες της Adele

Έξαλλη με την παραβίαση της προσωπικής της ζωής η τραγουδίστρια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η διάσημη τραγουδίστρια Adele έχει πέσει θύμα χάκερ, ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικές της φωτογραφίες, τις οποίες και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν σε Facebook και Twitter αδημοσίευτες, προσωπικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας. Μέσα σε αυτό το φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνονται φωτογραφίες του γιου της, το υπερηχογράφημα από την εγκυμοσύνη της, καθώς και φωτογραφίες της τραγουδίστριας πριν να γίνει διάσημη.

Όπως ήταν φυσικό, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με την παραβίαση της προσωπικής της ζωής, μιας και η ίδια προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της διασημότητας.

Το επιτελείο της τραγουδίστριας βρίσκεται επί ποδός προσπαθώντας να «διορθώσει» την κατάσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τη διαρροή ειδοποίησε τον μάνατζερ της τραγουδίστριας ένας μεγάλος θαυμαστής της, ο οποίος εντόπισε το υλικό στο διαδίκτυο και θέλησε να προστατεύσει το είδωλό του.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ