ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Lemonade», το μυστηριώδες νέο εγχείρημα της Beyoncé

Εν μέσω του νέου τραγουδιού της «Formation» και της ανακοίνωσης της περιοδείας της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι τώρα το είδος του επίμαχου νέου εγχειρήματος της Αμερικανίδας σταρ με τίτλο «Lemonade», αν και όλα δείχνουν, σύμφωνα με ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε το ΗΒΟ, πως πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για ένα μουσικό project.

Σύμφωνα με το σχετικό τρέιλερ, η τραγουδίστρια προβαίνει στην εξής δήλωση «Το παρελθόν και το παρόν συγχωνεύθηκαν για να μας συναντήσουν εδώ», ενώ συνεχίζει αργότερα με την ερώτηση «Τι κρύβεις;», προσθέτοντας έπειτα «Είσαι ο έρωτας της ζωής μου». Μάλιστα, η σταρ ανήρτησε και η ίδια το τρέιλερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά το τρέιλερ του HBO είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια.

Το «Lemonade» θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ το Σάββατο, στις 21.00, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρόσφατες κυκλοφορίες της Beyoncé ανήκει και το τραγούδι και το βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Formation». Μάλιστα, η τραγουδίστρια εκτέλεσε το συγκεκριμένο τραγούδι στην εμφάνισή της στο Super Bowl, η οποία συζητήθηκε κατά πολύ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια έχει ανακοινώσει την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία θα ξεκινήσεις στις 27 Απριλίου στο Μαϊάμι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ