ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Angelina Jolie: «Τα έξι παιδιά μου έχουν πάθος για τις ξένες γλώσσες»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι και τα έξι παιδιά της ζήτησαν να συναντήσουν από κοντά πρόσφυγες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Angelina Jolie παραχώρησε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Radio 4 του BBC και μίλησε για όλα, για τα παιδιά της, για τους πρόσφυγες, αφού είναι «πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες», αλλά και για την νέα της ταινία.

Η 41χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα έξι της παιδιά, τρία από τον γάμο της με τον Brad Pitt και τρία που το ζευγάρι έχει υιοθετήσει, δεν ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τα βήματα των γονιών τους και να γίνουν ηθοποιοί, αλλά έχουν πάθος για τις ξένες γλώσσες.

Η Σιλό 10 ετών, που απέκτησε με τον Brad Pitt, μαθαίνει την γλώσσα της Καμπότζης, Χμερ, η Βιβιέν επτά ετών, επίσης από τον γάμο της με τον Πιτ, θέλει να μάθει αραβικά ενώ ο δίδυμος αδελφός της, Νοξ, μαθαίνει ήδη την νοηματική γλώσσα.

Ο γιος της Angelina Jolie, Μάντοξ, είναι 14 ετών και η ηθοποιός τον υιοθέτησε το 2002, όταν εκείνος ήταν μόλις επτά μηνών από ορφανοτροφείο στην Καμπότζη. Ο Μάντοξ μαθαίνει γερμανικά και ρωσικά ενώ η Ζαχάρα 11 ετών από την Αιθιοπία μαθαίνει γαλλικά και ο 12χρονος Παξ από το Βιετνάμ διδάσκεται την γλώσσα της χώρας καταγωγής του.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι και τα έξι παιδιά της ζήτησαν να συναντήσουν από κοντά πρόσφυγες και ανέφερε ότι μέσα στο σπίτι τους οι πρόσφυγες θεωρούνται «ήρωες», όμως, στην ερώτηση τι θα έκανε αν η ίδια ήταν πρόσφυγας, η Τζολί τόνισε ότι, ίσως να μην τα κατάφερνε και μάλιστα είπε πως μόνο επειδή είχε χρήματα μπόρεσε να κάνει υπέρηχο, όταν το 2006 βρέθηκε στην Ναμίμπια και εκεί γέννησε την κόρη της Σιλό.

Όσο για την νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει, θα είναι μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο «First They Killed My Father» της Loung Ung, συγγραφέως από την Καμπότζη, που εξιστορεί την ζωή μιας γυναίκας την περίοδο που πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο ηγέτης των «Ερυθρών Χμερ», Πολ Ποτ.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός ο γιος της Μάντοξ την παρακίνησε να κάνει αυτή την ταινία που αφορά την ιστορία της χώρας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ