ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Beyonce και Kendrick Lamar εντυπωσίασαν στα βραβεία BET 2016

Σε εμφάνιση-έκπληξη τραγούδησαν το «Freedom» και εντυπωσίασαν το κοινό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί η εμφάνισή της να μην είχε ανακοινωθεί στα βραβεία BET 2016, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και τα οποία γιορτάζουν τους Αφροαμερικανούς και άλλες μειονότητες στη μουσική, την υποκριτική και τον αθλητισμό, ωστόσο ήταν η δικιά της ερμηνεία μαζί με τον Kendrick Lamar που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο show.

Έχοντας ένα πολύ απλό σκηνικό με καπνό και νερό, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Freedom» μαζί με τον Lamar και κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο. Συγκεκριμένα, το σκηνικό περιελάμβανε μία σκηνή καλυμμένη με νερό και κόκκινα φώτα.

Η διάσημη σταρ ξεκίνησε να τραγουδά συνοδευόμενη από τους χορευτές της, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χορογραφία με μεγάλη ένταση και δύναμη. Περίπου στη μέση του τραγουδιού, ο Lamar έκανε επίσης την εμφάνισή του με εντυπωσιακό τρόπο, από μία καταπακτή στον διάδρομο της πίστας.

Η εντυπωσιακή ερμηνεία πραγματοποιήθηκε κατά την έναρξη του show, καταφέρνοντας να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Έστω κι αν ακολούθησαν κατά τη διάρκεια του show εντυπωσιακές εμφανίσεις, ωστόσο αυτή που κατάφερε να γίνει viral δεν είναι άλλη από τη συγκεκριμένη ερμηνεία, που καθήλωσε το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ